• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρθρα
  • Δεν σκύβουν όλοι το κεφάλι: «ΕΞΩ οι μετανάστες»- Μαύρες σημαίες κυματίζουν δίπλα στη Γαλανόλευκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν σκύβουν όλοι το κεφάλι: «ΕΞΩ οι μετανάστες»- Μαύρες σημαίες κυματίζουν δίπλα στη Γαλανόλευκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι κάτοικοι στον Καραβόμυλο δεν κάνουν πίσω.

Ολόκληρη η Ανατολική Φθιώτιδα διαμαρτύρεται για την απόφαση Χρυσόχοϊδη να δημιουργηθεί hot-spot στον Καραβόμυλο. Την Τετάρτη στην πλατεία Καραβόμυλου, έλαβε χώρα μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, κατά την οποία έκλεισαν όλες οι δημοτικές υπηρεσίες, για να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι, ανεξαιρέτως ηλικίας!

Όλοι με μια φωνή φώναξαν «ΟΧΙ» στη δημιουργία του hot-spot. Είναι μάλιστα αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, κλείνοντας σήμερα στις 12 το μεσημέρι συμβολικά την π.ε.ο. στον κόμβο του λιμένα Στυλίδας.

Καθώς θα πραγματοποιείται η συγκέντρωση, σε συμφωνία με τη Δήμαρχο Στυλίδας, θα μείνουν και πάλι κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου, «συντασσόμενοι με τη Συντονιστική Επιτροπή Καραβομύλου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας σχετικά με την εγκατάσταση προσφύγων στο στρατόπεδο «Γεώργιος Παπαποστόλου», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι κάτοικοι δηλώνουν πως δεν πιστεύουν τον Μ.Χρυσοχοϊδη, όσον αφορά τη διαλογή και τον αριθμό των προσφύγων, για τους οποίους τους ανακοινώθηκε πως πρέπει να φτιαχτεί hotspot στον Καραβόμυλο!

Ωστόσο δεν μένουν εκεί, εκτός από τις κινητοποιήσεις, ανακοίνωσαν πως θα τοποθετήσουν μαύρες σημαίες μπαλκόνια των σπιτιών τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας και σύμβολο του αγώνα που δίνουν. Κάποιοι μάλιστα, λένε πως…«θα χυθεί αίμα», αν συνεχιστεί η κατασκευή του hotspot παρά τη θέληση τους.

Ταυτόχρονα, ο δρόμος και το στρατόπεδο «Γεώργιος Παπαποστόλου», όπου έχει αποφασιστεί να μετατραπεί σε hotspot θα παραμείνει αποκλεισμένος με σκαπτικά και φορτηγά…ενώ φυλάσσεται με 24ωρες βάρδιες από κατοίκους του Καραβομύλου και της ευρύτερης περιοχής!

«Δεν είναι δυνατόν σε μια παραλιακή ζώνη που εμείς προγραμματίζουμε να αναπτύξουμε τουριστικά να έρχονται κάποιοι αιφνιδιαστικά με το έτσι θέλω και να λένε θα κάνουμε hot-spot», υπογραμμίζει η Δήμαρχος Στυλίδας, Βιργινία Στεργίου,

Όπως όλα δείχνουν οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να μην παραδώσουν τα όπλα και να μην επιτρέψουν στους μετανάστες να εγκατασταθούν στο στρατόπεδο Παπαποστόλου το οποίο βρίσκεται δίπλα στα σπίτια τους ανησυχώντας για την ασφάλειά τους.

Τουλάχιστον ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ. Το τι θα γίνει θα το δούμε.


(φώτο: Eurokinissi)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...