«Δεν ψάχνει κανείς, βοηθήστε μας να τον βρούμε», σπαράζει ο πατέρας του αγνοούμενου 42χρονου στο Βόλο

Στη θλίψη, έχει βυθιστεί η οικογένεια του 42χρονου άνδρα που αγνοείται από χθες το πρωί,

αφού το ΙΧ που οδηγούσε παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης στον Βόλο, μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel από τη Μαγνησία.

Ο πατέρας του 42χρονου και η οικογένειά του, δε χάνουν το κουράγιο τους, παρότι πιστεύουν ότι μόνο με ένα θαύμα θα βρεθεί ζωντανός. 

Μιλώντας στο TheNewspaper.gr, το μόνο που ζητάει είναι η συνδρομή των τοπικών Αρχών προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του σώματος του γιου του.

«Προσπάθησε να σώσει το παιδί του έξω. Και δεν πρόλαβε να σώσει τον εαυτό του. Δεν ψάχνουν σήμερα. Χθες μας βοήθησαν και έψαχναν. Τώρα ψάχνουμε εμείς, όλο μας το σόι μέσα στα ποτάμια να βρούμε κάτι. Αν δεν έρθει η ΕΜΑΚ να βοηθήσει δεν θα βρεθεί, τώρα που το νερό έπεσε. Είναι ειδικοί, μόλις πέφτει η βροχή πηγαίνουμε εμείς και μπορεί να γίνει και κανένα ατύχημα.

Δεν βρίσκουμε κανέναν να μας βοηθήσει. Θεωρείται ακόμα αγνοούμενος. Ήταν τόσο ορμητικά τα νερά που το τζιπ το έκανε σμπαράλια. Παρακαλώ το Λιμεναρχείο να ψάξει και στη θάλασσα, στην εκβολή του χειμάρρου Κραυσίδωνα. Να βγάλουν δύο σκάφη να ψάξουν μήπως τον βρούμε. Να βρούμε το παιδί μας, να βρούν τα παιδιά τον πατέρα τους να τον αγκαλιάσουμε».

(thenewspaper – eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί