• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  • «Δεν έχω σχέση με τον γιο μου από δεκαετίας», λέει η μητέρα του πρώην ευρωβουλευτή Γιώργου Δημητρακόπουλου

«Δεν έχω σχέση με τον γιο μου από δεκαετίας», λέει η μητέρα του πρώην ευρωβουλευτή Γιώργου Δημητρακόπουλου

Την περασμένη Παρασκευή ο Γιώργος Δημητρακόπουλος συνελήφθη όταν πήγε να επισκεφθεί τη μητέρα του - Συνελήφθη και ο διευθύνων σύμβουλος της «Ελευθερίας» Γεώργιος Μιχαλόπουλος

– Αφέθηκαν ελεύθεροι
«Ουδεμία σχέση έχω με το γιο μου εδώ και μια δεκαετία» ανέφερε η εκδότρια της «Ελευθερίας» Λάρισας, Δανάη Δημητρακοπούλου, με αφορμή το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής, όταν ο γιος της πρώην ευρωβουλευτής Γιώργος Δημητρακόπουλος, πήγε να την επισκεφθεί.

Η κυρία Δανάη Δημητρακοπούλου, εκδότης, πρόεδρος, πρόεδρος Δ.Σ. του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» απαντάει με κείμενο που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο, τονίζοντας:

«Με αφορμή δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο για υποτιθέμενες καταγγελίες εις βάρος μας και εις βάρος του διευθύνοντος συμβούλου της εφημερίδας κ. Μιχαλόπουλου, με σεβασμό στους αναγνώστες καιπρος αποκατάσταση της αλήθεια, θα ήθελα να δηλώσω ότι:

Ουδεμία ανάμιξη έχει οποιοσδήποτε στις προσωπικές σχέσεις μου και ποτέ δεν παρεμποδίστηκα να έρθω σε επαφή με τον γιο μου Γεώργιο Δημητρακόπουλο.

Οι καταγγελίες αυτές ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, παραποιούν την αλήθεια και όπως αποδεικνύεται, κατασκευάστηκαν με άλλες σκοπιμότητες. Και τούτο διότι είναι γνωστό ότι ουδεμία προσωπική σχέση έχω με το γιο μου από δεκαετίας και πλέον -με υπαιτιότητά του- και η μόνη σχέση του μαζί μου είναι οι επανειλημμένες και οξύτατες αντιδικίες (που κρίθηκαν τελικά στη δικαιοσύνη εις βάρος του) με τελευταία την αξίωση του, ενωπίον δικαστηρίων, να υποχρεωθώ να καταβάλλω διατροφή για τα ανήλικα τέκνα του επικαλούμενος αδυναμία του, την οποία πάντως, καταβάλλω ανελλιπώς. Περιβάλλω δε με εμπιστοσύνη το Δ.Σ. της εφημερίδας, που ενεργεί κατόπιν δικών μου εντολών. Όσον αφορά δε στις συκοφαντικές αναφορές σε βάρος του Διευθύνοντα Συμβούλου της εφημερίδας, τον λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη».

Ο πρώην ευρωβουλευτής συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, όταν πήγε να δει την ηλικιωμένη μητέρα του και συνελήφθη. Όλα εξελίχθηκαν στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας στο 3ο χλμ. της εθνικής οδού Λάρισας – Αθηνών, εκεί όπου στεγάζονται τυπογραφείο, γραφεία της εφημερίδας και βρίσκεται και η οικία της κας Δανάης Δημητρακοπούλου.

Ο κ.Δημητρακόπουλος πήγε να δει τη μάνα του και δεν του επιτράπηκε η είσοδος από την ιδιωτική εταιρία security. Για την επίσκεψη ενημερώθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας, ο οποίος ενημέρωση την αστυνομία και συνελήφθη ο Γ. Δημητρακόπουλος, ο οποίος οδηγήθηκε στην Α.Δ. Λάρισας.

Εκεί, ο ευρωβουλευτής υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση κατά του διευθύνοντος συμβούλου της εφημερίδας, Γιώργου Μιχαλόπουλου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και το στέλεχος της εφημερίδας. Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...