Εισαγγελική έρευνα διεξάγεται για ιερέα που λειτουργεί σε οικισμό έξω από τη Θεσσαλονίκη και καταγγέλλεται από πιστούς και ΜΜΕ ως…«αντιεμβολιαστής».
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ η εισαγγελέας ποινικής δίωξης, με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή.
Πρόκειται για τον ίδιο ιερέα για τον οποίον είχαν κάνει ειδικό ρεπορτάζ πανελλήνιο κανάλι (Δείτε ΕΔΩ).
Τι είχε δηλώσει μεταξύ άλλων:
«Θα εφεύρουν κάτι πολύ πονηρό σε λίγο και θα το καταλάβετε, που θα σας κλέψουν τα παιδιά. Έχετε ακούσει τώρα τελευταία, αρχιερείς να μιλούν για το θεϊκό μπόλι; Που είναι η Θεία Κοινωνία; Μόνο για το άλλο μπόλι. Κάνανε ακόμα και τις εκκλησίες μας, τόπο να μπουν οι άνθρωποι μέσα για να χαραχτούν, να πάρουν το χάραμα, η χαρά του Εωσφόρου αυτή είναι».
(ΦΩΤΟ: Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Αυστραλία καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν το Ιράν
- Σέρρες: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο εις βάρος του 16χρονου, πήρε προθεσμία για την Παρασκευή
- Η Μία Γκοθ αποθεώνει τον Κρίστοφερ Νόλαν για την εμπειρία της στην «Οδύσσεια»
- Παναθηναϊκός: Επίσημο το «διαζύγιο» με τον Φίλιπ Μαξ
- Η Ρωσία ζήτησε επιστροφή των μελών του πληρώματος του δεξαμενοπλοίου που συνελήφθη από τις ΗΠΑ
- Θεσσαλονίκη: Ανακοινώθηκε το νέο σχήμα διοίκησης του κεντρικού Δήμου
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση επιχείρησε να σερβίρει στους αγρότες «ξαναζεσταμένη σούπα»
- Ρώσος βουλευτής αποκαλεί πειρατεία την κατάληψη του δεξαμενοπλοίου με ρωσική σημαία
- Θεσ/νίκη: Αναβλήθηκε η δίκη για τον θάνατο της 21 ετών Έμμας με κατηγορούμενη την συνοδηγό του αυτοκινήτου
- Στ. Καλαφάτης: «Η Θεσσαλονίκη του 2030 να ανταποκρίνεται στον ρόλο που της επιτάσσει η ιστορία και το μέλλον της»









