• Αρχική
  • Άρθρα
  • Χριστουγεννιάτικα….απρόοπτα! Τραυματισμός αστυνομικού από πολίτη που αρνήθηκε να του γίνει έλεγχος

Χριστουγεννιάτικα….απρόοπτα! Τραυματισμός αστυνομικού από πολίτη που αρνήθηκε να του γίνει έλεγχος

Στη σύλληψη ενός άνδρα,

ο οποίος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του για να αποφύγει έλεγχο της αστυνομίας τραυμάτισε αστυνομικό και προσπάθησε να τραυματίσει ακόμα έναν, προχώρησαν οι άνδρες του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό όπως σημειώνει η ιστοσελίδα thestival.gr, σημειώθηκε στην περιοχή του Ευόσμου, όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 43χρονο οδηγό να σταματήσει, προκειμένου να προχωρήσουν σε έλεγχο.

Ωστόσο, ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών, αλλά τραυμάτισε έναν εξ αυτών και αποπειράθηκε να τραυματίσει ακόμα έναν πριν αναπτύξει ταχύτητα για να διαφύγει από το σημείο.

Κατά την προσπάθεια της διαφυγής του, ο 43χρονος ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα με το όχημά του, θέτοντας σε κίνδυνο και άλλα οχήματα και πεζούς πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Η άμεση αντίδραση των ανδρών της αστυνομίας όμως, οδήγησε στην ακινητοποίηση του οχήματός του και στη συνέχεια στη σύλληψή του.

Όσο για τον αστυνομικό που τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πλέον, ο 43χρονος αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων κατηγορίες για παραβάσεις που αφορούν στον Κ.Ο.Κ. και στην εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.