Χρήση του τίτλου «Μακεδονία» αντί για δεδουλευμένα – Ξανακυκλοφορεί η εφημερίδα

Λύθηκε το μυστήριο με την επιχείρηση επανέκδοσης της εφημερίδας «Μακεδονία» από τον Μιχάλη Αλεξανδρίδη.

Στην ανακοίνωση της νέας εταιρείας δηλώνεται πως η εφημερίδα θα επανεκδοθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη. Οι τίτλοι «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη» εξασφαλίστηκαν μόνο για χρήση επειδή περίπου 20 πρώην εργαζόμενοι του συγκροτήματος που έβαλε λουκέτο αντάλλαξαν «τμήμα των δεδουλευμένων που τους όφειλε η επιχείρηση»!

Έναντι αυτών των χρωστούμενων λοιπόν οι τίτλοι των δύο εφημερίδων μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους 20 δημοσιογράφους που ίδρυσαν Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝΣΕΠ), στην οποία εντάχθηκαν και 20 επιχειρηματίες από τη Βόρεια Ελλάδα.

Η μετοχική σύνθεση της ΚΟΙΝΣΕΠ απεικονίζεται στο πρώτο ΔΣ της εταιρείας που ανακοινώθηκε και στο οποίο μετέχουν οι Βασίλης Τακάς στη θέση προέδρου, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης ως διευθύνων σύμβουλος, Χασδάι Καπόν ως αντιπρόεδρος, Λεωνίδας Φάκας ως αντιπρόεδρος, ενώ ως εκδότης, διευθυντής έκδοσης και εκτελεστικός διευθυντής εμφανίζεται ο Μιχάλης Αλεξανδρίδης, τελευταίος διευθυντής της «Μακεδονίας» πριν αυτή βάλει λουκέτο.

Στο ΔΣ μετέχουν οι Γιάννης Μασούτης – πρόεδρος ΕΒΕΘ, Θανάσης Σαββάκης – πρόεδρος ΣΒΒΕ, Γιώργος Κωνσταντόπουλος – πρόεδρος ΣΕΒΕ, Γιώργος Μπίκας – πρόεδρος Επιμελητηρίου Ημαθίας και Παναγιώτης Μενεξόπουλος – γενικός γραμματέας ΕΒΕΘ. Η «Μακεδονία» θα είναι εβδομαδιαία, ενώ θα βγει στον αέρα και ειδησεογραφικό site.

Πηγή: typologies.gr

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu