• Αρχική
  • Άρθρα
  • Χάρι Μαγκουάιρ – Επέστρεψε στη Βρετανία μετά τη σύλληψη στη Μύκονο και στον σάλο που προκλήθηκε

Χάρι Μαγκουάιρ – Επέστρεψε στη Βρετανία μετά τη σύλληψη στη Μύκονο και στον σάλο που προκλήθηκε

Στην πατρίδα του, τη Βρετανία, επέστρεψε την Κυριακή ο Χάρι Μαγκουάιρ, με λογικά ερωτηματικά να έχουν «περικυκλώσει» το ποδοσφαιρικό του μέλλον, μετά τις επεισοδιακές διακοπές του στη Μύκονο.

Ο Άγγλος άσος του ποδοσφαίρου, επέστρεψε σπίτι του, αφού πέρασε δύο βράδια στο κελί, ενώ εμφανίστηκε και ενώπιον του δικαστηρίου μετά την επίθεση σε αστυνομικούς.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει στη Βρετανία τις νομικές συνέπειες, ενώ σύμφωνα με τον Σύλλογο, τη Δευτέρα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες επαφές σχετικά με το πώς θα διαχειριστεί το περιστατικό.

Οι συζητήσεις του Μαγκουάιρ με την ομάδα του Μάντσεστερ θα αποκτήσουν πλέον περισσότερο ενδιαφέρον, αλλά και ερωτηματικά, μετά την περιπέτεια που είχε ο παίκτης στην Ελλάδα, ενώ οι δικηγόροι του θα προσπαθήσουν στη δίκη της Τρίτης -σημειώνεται ότι η δίκη θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα- να «καθαρίσουν» το όνομα του πελάτη τους, καθώς ο ίδιος υποστήριξε ότι ο καβγάς ξεκίνησε μετά τον τραυματισμό της μικρής του αδερφής.

Προς το παρόν, η Μάντσεστερ έχει εκδόσει την εξής ανακοίνωση, χωρίς να έχει δώσει έκταση στο ζήτημα: «Ο σύλλογος είναι ενήμερος για επεισόδιο στο οποίο εμπλέκεται ο Χάρι Μαγκουάιρ και συνέβη στη Μύκονο το προηγούμενο βράδυ. Επικοινωνήσαμε με τον Χάρι, ο οποίος συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές αρχές. Σ’ αυτό το χρονικό σημείο δεν θα υπάρξει άλλο σχόλιο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαγκουάιρ δήλωσε πως η αφορμή για την ένταση ήταν ο τραυματισμός της αδερφής του στο χέρι στον καβγά με τους συμπατριώτες τους έξω από μπαρ.

Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι Βρετανοί πλησίασαν την παρέα του και άρχισαν να φωνάζουν «γαμημ… United». Στη συνέχεια, κάποιος εξ αυτών τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, ενδεχομένως μαχαίρι, την αδερφή του στο χέρι και αυτό ήταν που τον έβγαλε εκτός ελέγχου.

(protothema – φωτο:screenshot)