Χανιά: Σύντομα οι ανακοινώσεις για το ΒΟΑΚ από την κυβέρνηση

«Το έργο που έχει υλοποιηθεί στην Κρήτη από την Περιφέρεια σε συνεργασία, με τους φορείς είναι σημαντικό και συνεχίζουμε τον σχεδιασμό μας για την Κρήτη του 2030» τόνισε σήμερα από τα Χανιά, στην διάρκεια τελετής κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Ο Περιφερειάρχης παρουσία εκπροσώπων της Εκκλησίας, θεσμικών παραγόντων αλλά και πολιτών […]

«Το έργο που έχει υλοποιηθεί στην Κρήτη από την Περιφέρεια σε συνεργασία,

με τους φορείς είναι σημαντικό και συνεχίζουμε τον σχεδιασμό μας για την Κρήτη του 2030» τόνισε σήμερα από τα Χανιά, στην διάρκεια τελετής κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο Περιφερειάρχης παρουσία εκπροσώπων της Εκκλησίας, θεσμικών παραγόντων αλλά και πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, αναφέρθηκε στο κορυφαίο έργο του ΒΟΑΚ και σε όλα τα μεγάλα έργα υποδομής και ανάπτυξης της Κρήτης, αλλά και τους πυλώνες ανάπτυξης, τον πρωτογενή τομέα, τον Τουρισμό, την Ενεργειακή διασύνδεση και τη συνεργασία με τα Ερευνητικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Σε ότι αφορά το ΒΟΑΚ ο κ. Αρναουτάκης είπε ότι τις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υπουργό, ενώ τόνισε ότι για την Περιφέρεια, ΒΟΑΚ σημαίνει «το κορυφαίο έργο ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου από το Καστέλι Κισσάμου μέχρι την Σητεία».

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στον Περιφερειακό σχεδιασμό για τη διαχείριση των Στερεών και των Υγρών Αποβλήτων λέγοντας ότι στο σύνολο του το θέμα θα έχει κλείσει μέσα στην ερχόμενη τριετία και με χρηματοδότηση, όπως τόνισε, 100%.

Ο Περιφερειάρχης επίσης είπε ότι προτεραιότητα για την Περιφέρεια αποτελεί η οδική ασφάλεια, ανακοινώνοντας μια σειρά έργων στο επαρχιακό δίκτυο που θα υπογράφουν τον επόμενο Μάρτιο.

«Μιλάμε για 35 εκατομμύρια ευρώ που αφορά 452 σημεία στο επαρχιακό δίκτυο» είπε ο κ. Αρναουτακης.

photo:pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί