«Από αργά το απόγευμα αρχίζει σιγά σιγά το φαινόμενο να σταματάει. Κάποιες ήπιες βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Πέμπτη και μετά θα φύγει τελείως από την περιοχή μας» είπε χαρακτηριστικά.
Στο μεταξύ, οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν τις προηγούμενες ώρες προκάλεσαν μικροπροβλήματα στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. «Τα μόνα προβλήματα που είχαμε από τον αέρα ήταν κάποιες διακοπές ρεύματος από δέντρα που έπεσαν πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ. Ωστόσο, άμεσα έγινε η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά.
Την ίδια ώρα καταστηματάρχες της περιοχής που είχαν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην άμμο, τις είδαν να τις παρασύρει το νερό. «Είναι λογικό όσοι ήταν στημένοι πολύ κοντά στη θάλασσα να τους τα πάρει το κύμα λόγω του δυνατού αέρα», επισήμανε η κ. Χαλκιά.
(απεμπε – φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο