• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αυτούς ακούει η κυβέρνηση; Εξοργιστική…γκάφα των λοιμωξιολόγων! Παίζουν με την επιβίωση χιλιάδων οικογενειών!

Αυτούς ακούει η κυβέρνηση; Εξοργιστική…γκάφα των λοιμωξιολόγων! Παίζουν με την επιβίωση χιλιάδων οικογενειών!

Έρχεται ανάκληση της απόφασης για «λουκέτο» στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Άνω-κάτω έγιναν λοιμωξιολόγοι και Υφυπουργείο Αθλητισμού μετά την μνημειώδη γκάφα της επιτροπής των ειδικών που υπάγεται στο Υπουργείο Υγείας σχετικά με τους αριθμούς των κρουσμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, μεγάλη ένταση επικράτησε στη σύσκεψη των Λοιμωξιολόγων με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, όταν διαπιστώθηκε η γκάφα ολκής που έγινε με τον αριθμό των κρουσμάτων σε διαφορετικές ομάδες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), στη σημερινή σύσκεψη των Λοιμωξιολόγων με τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, διαπιστώθηκε ότι από λάθος δεδομένα και εντυπώσεις έκλεισε και πάλι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Αποδείχθηκε ότι οι Λοιμωξιολόγοι έβαλαν «λουκέτο» στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, διότι μπέρδεψαν τα κρούσματα στο βόλεϊ ανδρών με το βόλεϊ γυναικών (ερασιτεχνικό), θεωρώντας πως οι γυναίκες είχαν τα περισσότερα κρούσματα και έτσι έκλεισαν όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Οι Λοιμωξιολόγοι φαίνεται ότι μπερδεύτηκαν και νόμιζαν ότι το βόλεϊ της Σύρου είναι γυναικών και όχι ανδρών και το συνέδεσαν με τα κρούσματα στο νησί μετά το ματς με τον Φίλιππο Βέροιας.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε την άμεση διόρθωση της προχθεσινής λανθασμένης απόφασης, παραθέτοντας στοιχεία προς εξέταση στην αρμόδια επιτροπή των ειδικών που από ότι φαίνεται εισηγείται περιοριστικά μέτρα και lockdown χωρίς να διασταυρώνει πρώτα ούτε τις βασικές πληροφορίες!

Μάλιστα ο ίδιος επέμεινε πως αυτή η απόφαση πρέπει να ισχύσει από αύριο, καθώς υπάρχει κίνδυνος να τιναχθεί στον αέρα ολόκληρος ο ελληνικός αθλητισμός, εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων το καλοκαίρι και λοιπών διεθνών οργανώσεων.

Θυμίζουμε πως με την τελευταία απόφαση των λοιμωξιολόγων, στην οποία ολόκληρη η Ελλάδα μπήκε στο «κόκκινο», εκτός από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό μπήκε «λουκέτο» στα πρωταθλήματα πόλο (ανδρών-γυναικών), χάντμπολ (ανδρών-γυναικών), βόλεϊ (γυναικών), μπάσκετ (γυναικών) και την ποδοσφαιρική Football League.