που κατέληξε να πέσει σε εστιατόριο, όπου «σάρωσε» τραπέζια και πελάτες πού βρίσκονταν σε εξωτερικό χώρο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός του τζιπ είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο σε κατηφορικό σημείο στην οδό Λουκιανού και πήγε στο εστιατόριο ζητώντας από υπάλληλο να τον βοηθήσει να το μετακινήσει, αλλά δεν είχε ασφαλίσει επαρκώς το όχημα, με αποτέλεσμα αυτό να κυλήσει και να πέσει πάνω στο εστιατόριο.
Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν 12 άνθρωποι, εκ των οποίων 11 διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο ΚΑΤ και άλλος ένας σε άλλο νοσοκομείο.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, όλοι είναι εκτός κινδύνου.
Λόγω του συμβάντος, η τροχαία διέκοψε για περίπου μια ώρα την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Λουκιανού από το ύψος της Πατριάρχου Ιωακείμ ως τη Βασιλίσσης Σοφίας και στην Πατριάρχου Ιωακείμ από το ύψος της Ηροδότου ως την Πλουτάρχου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για παράβαση των άρθρων 290 και 314 του Ποινικού Κώδικα, που αφορούν σε ενέργειες επικίνδυνες για την ασφάλεια της συγκοινωνίας και σωματικές βλάβες από αμέλεια.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λιμάνι Πειραιά: Κατασχέθηκαν πάνω από 38 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με μπανάνες – Δείτε βίντεο
- Ο Αντρέα Μποτσέλι στον Λευκό Οίκο: Έκανε… καντάδα στον Τραμπ λίγο πριν συναντήσει τον Ζελένσκι, vid
- Ισραηλινός όμηρος έφαγε σοκολάτα μετά από δύο χρόνια – Viral το βίντεο με την αντίδρασή του
- Μπορεί να μην υπάρχουν “λεφτόδεντρα”, αλλά επιστήμονες ισχυρίζονται ότι μόλις βρήκαν χρυσό μέσα σε αυτά
- Τι θα γίνει με τους Τόμαχοκ; Ο Τραμπ απάντησε μπροστά στον Ζελένσκι
- Προσλήψεις 150 ατόμων στο Πυροσβεστικό Σώμα
- Θεσσαλονίκη: Αθώοι ένορκος και μάρτυρας για φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση μέσα στα δικαστήρια
- Ο Τραμπ δεν απάντησε σε ερωτήσεις καθώς υποδεχόταν τον Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο
- O 6χρονος που σπάει τα ρεκόρ: Σε ένα μόλις λεπτό αναγνώρισε έργα των Μότσαρτ, Σοπέν, Βιβάλντι, vid
- Διευκρινίσεις του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για τον ΒΟΑΚ