Αυτό είναι το κρυσφήγετο του Σώρρα στον Άλιμο!

Οι αρχές αναζητούσαν τον Σώρρα από τον Μάριο του 2017. Τον συνέλαβαν το Σάββατο στις 16 Ιουνίου του 2018. Είχε αφήσει μακριά μαλλιά και γένια. Κρυβόταν σε μια πολυκατοικία στον Άλιμο, σε ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα που άνηκε σε κάποιον οπαδό του.

 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του newsit.gr:

«Ο Αρτέμης Σώρρας κρυβόταν στο ημιυπόγειο, που ανήκε σε έναν οπαδό του, ο οποίος ζούσε στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας. Μάλιστα, στην πόρτα του υπήρχε και το σήμα της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Την στιγμή της σύλληψής του ο Αρτέμης Σώρρας επιδόθηκε στην… προσφιλή του τακτική, δηλαδή στις απειλές. Συγκεκριμένα, στους αστυνομικούς που τον βρήκαν στο διαμέρισμα είπε «θα σας θυμάμαι όλους έναν έναν. Αντί να κυνηγήσετε κανέναν κακοποιό συλλαμβάνετε εμένα».

Μαζί του συνελήφθη και ένας οπαδός του.

Το πρωί της Κυριακής (17.06.2018), ο Αρτέμης Σώρρας οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όπου εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του αρχηγού της «Ελλήνων Συνέλευσης» για εγκληματική οργάνωση, απάτη και άλλα αδικήματα.

Μαζί με τον Σώρρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ο άντρας που συνελήφθη χθες μαζί του, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία, δικογραφία που θα κριθεί από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο.

Στα δικαστήρια ανέμεναν τον συλληφθέντα αρχηγό τους αρκετοί υποστηρικτές της οργάνωσης κρατώντας σημαίες, οι οποίοι σε ένδειξη αγάπης προς τον μέχρι χθες καταζητούμενο κύκλωσαν το αυτοκίνητο της αστυνομίας που τον μετέφερε τραγουδώντας ύμνους της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu