Αθήνα και Θεσσαλονίκη υποδέχθηκαν το νέο έτος – Γλέντι μέχρι πρωίας, vid

Με πολλά πυροτεχνήματα...

«Να ξαναθυμηθούμε την αξία της κοινότητας και της αλληλεγγύης για να κάνουμε μια Αθήνα πιο δημιουργική χωρίς τις ανισότητες που μαστίζουν την κοινωνία», κάλεσε τους Αθηναίους ο νέος δήμαρχος της πόλης Χάρης Δούκας από τη λαμπερή μουσική σκηνή που είχε στηθεί στην Πλατεία Συντάγματος για την υποδοχή του νέου έτους και τη φαντασμαγορία των πυροτεχνημάτων που ακολούθησε.

Λίγο πριν από την αντίστροφη μέτρηση και την εκτυφλωτική έκρηξη των πανέμορφων πυροτεχνημάτων ο νέος δήμαρχος Αθηναίων απηύθυνε χαιρετισμό στην κατάμεστη από χιλιάδες πολίτες πλατεία «στην καρδιά της Ελλάδας στο Σύνταγμα», τονίζοντας: «Σας καλωσορίσω λοιπόν για να αποδεχθούμε όλοι μαζί το 2024 με ελπίδα και πίστη ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ακόμα και το ακατόρθωτο. Είναι μοναδική αλήθεια και πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα να υποδεχτώ τη νέα χρονιά, εδώ ανάμεσά σας, αυτή την ώρα λίγο πριν από το νέο ξεκίνημα.

Η έναρξη του 2024 γιορτάστηκε με ευχές και πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό δημιουργώντας εντυπωσιακά σχήματα και χρώματα, καθώς και με μουσικές, τραγούδια από τη μουσική σκηνή, που είχε στηθεί δύο ώρες νωρίτερα με πρωταγωνιστές τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Μαρίνα Σάττη και παρουσιαστές τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου.

Αντίστοιχο φαντασμαγορικό σόου με πυροτεχνήματα αλλά και πολύ κόσμο είχαμε και στη Θεσσαλονίκη, με το γλέντι σε περιοχές όπως το Λαδάδικα να κρατάει μέχρι το πρωί:

eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί