Αθήνα: Επεισόδια με χημικά στις πορείες για τα Τέμπη – Προσαγωγές για ψεύτικο όπλο, vid

Οι μεγάλες και ογκώδεις σε πλήθος κόσμου πορείες που γίνονται στο κέντρο της Αθήνας για την τραγωδία στα Τέμπη είναι σε εξέλιξη και ήδη η αστυνομία έκανε ήδη τις πρώτες προσαγωγές.

Χιλιάδες πολίτες έχουν κατέβει στο κέντρο της Αθήνας διαμαρτυρόμενοι για την τραγωδία στα Τέμπη που είχε ως αποτέλεσμα 57 άνθρωποι, κυρίως νέοι, να χάσουν τη ζωή τους.

Φοιτητικοί σύλλογοι, το ΠΑΜΕ, η ΑΔΕΔΥ και πληθώρα συλλογικοτήτων και συνδικάτων βρίσκονται αυτή την ώρα στο κέντρο και δίνουν τον παλμό στην συγκέντρωση.

Ωστόσο και αυτές οι συγκεντρώσεις-πορείες αμαυρώνονται από σοβαρά επεισόδια με εκτεταμένη ρίψη χημικών και βομβών μολότοφ.

Σημειώνεται πως σήμερα η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, υγειονομικών, δημοσίων υπαλλήλων αλλά και οργανωμένων οπαδών ομάδων.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 14 προσαγωγές ατόμων, που κινούνταν στην πορεία για τα Τέμπη στην Αθήνα.

Από τις 14 προσαγωγές οι 3 αναμένεται να… μετατραπούν σε συλλήψεις, καθώς τα εν λόγω άτομα πιάστηκαν σε ελέγχους να έχουν στα σακίδιά φωτοβολίδες, ένα ψεύτικο όπλο και κουκούλες.

Όλες οι πορείες θα καταλήξουν μπροστά από τη Βουλή.Στην πορεία ακούγονται επίσης τα συνθήματα: «Δολοφόνοι», «Εκδίκηση θα πάρουμε για σένανε μικρέ», «Κέρδη βαμμένα στων φοιτητών το αίμα».

(EUROKINISSI)

(φωτο:eurokinissi)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί