Άταφος για 10η ημέρα παραμένει ο 32χρονος που σκοτώθηκε στα Λεχαινά!

Ανοιχτή μένει η υπόθεση της ταφής του 32χρονου πατρινού, ο οποίος πριν από 10 ημέρες έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα στην επιχείρηση όπου εργαζόταν στα Λεχαινά της Ηλείας.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, έπεσε μέσα σε δεξαμενή της επιχείρησης στην οποία γίνονταν εργασίες συντήρησης.

Η σορός του 32χρονου παραμένει στα ψυγεία του νεκροτομείου στο νοσοκομείο του Ρίου, καθώς το αίτημα της οικογένειας του για διενέργεια νεκροψίας παρουσία δικού της τεχνικού συμβούλου, συνοδεύθηκε και από την έλλειψη ιατροδικαστή του δημοσίου καθώς απουσίαζε σε άδεια.

Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με τις κινήσεις που έκανε η επιχείρηση που εργαζόταν ο άτυχος άντρας – ζήτησε να υπάρχει και δικός της τεχνικός σύμβουλος στη διαδικασία – μπλόκαραν την υπόθεση με αποτέλεσμα να παραμένει ο 32χρονος άταφος μέχρι και σήμερα.

Η υπόθεση έχει αποκτήσει και πολιτικές προεκτάσεις καθώς στελέχη του εργατικού Κέντρου της Πάτρας επικοινώνησαν χθες με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ κ. Παφίλη ο οποίος με τη σειρά του ζήτησε από τον υφυπουργό δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλο να παρέμβει, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η εισαγγελία και να δοθεί εντολή για διενέργεια της νεκροψίας σήμερα.

Την ίδια ώρα τόσο από στελέχη του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας, όσο και από την οικογένεια του νεκρού γίνεται λόγος για «δάκτυλο» πολιτικού γραφείου από την Ηλεία, το οποίο ενεργοποιήθηκε προκειμένου να ‘μπλοκαριστεί» η διενέργεια νεκροτομής καθώς όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς του άτυχου άντρα , αυτός εργαζόταν χωρίς αν έχουν ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...