• Αρχική
  • Άρθρα
  • Απίστευτο! Μείωσαν την ποινή σε 66χρονο που ασελγούσε σε μικρά αγόρια!

Απίστευτο! Μείωσαν την ποινή σε 66χρονο που ασελγούσε σε μικρά αγόρια!

Αμετανόητος εμφανίστηκε στο δικαστήριο κατά την απολογία του ο 66χρονος, πρώην οικονομικός διευθυντής σε επιχείρηση και δάσκαλος του τένις που καταδικάστηκε για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων,

ενώ υπερασπίστηκε τις πράξεις του αφήνοντας εμβρόντητους στη Θεσσαλονίκη, δικαστές και ενόρκους.

Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 32 ετών, από τα οποία πρέπει να εκτίσει τα 20 χρόνια, καθώς και χρηματική ποινή 90.000 ευρώ καθώς δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Πάντως, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο μείωσε την ποινή του σε σχέση με το πρωτόδικο δικαστήριο οπότε είχε επιβληθεί συνολική κάθειρξη άνω των 70 ετών, επειδή ορισμένες περιπτώσεις ασέλγειας αντιμετωπίστηκαν στην πλημμεληματική τους μορφή.

Ο 66χρονος «ψάρευε» ανήλικα αγόρια και ασελγούσε εις βάρος τους, έναντι αμοιβής, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του. Στην κατοχή του οι διωκτικές αρχές βρήκαν πρωτοφανή σε όγκο υλικό παιδικής πορνογραφίας, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Η υπόθεση ήρθε στο φως το 2018 έπειτα από καταγγελία που έφτασε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Η δικογραφία περιλάμβανε 13 υποθέσεις ασέλγειας αγοριών, ηλικίας 10 έως 15 ετών, τα περισσότερα εκ των οποίων Ρομά.

Ως «δόλωμα» για να προσεγγίσει τα θύματά του χρησιμοποιούσε άλλο ανήλικο αγόρι.
Ο 66χρονος προχωρούσε σε σεξουαλικές πράξεις με τα ανήλικα στο σπίτι του, στις 40 Εκκλησιές, ενώ τις βιντεοσκοπούσε.

(φωτο: eurokinissi)