Απίστευτο: Η βροχή προκάλεσε την υποχώρηση δρόμου στα Βρασνά Θεσσαλονίκης! (βίντεο)

Τις καταστροφές που προξένησαν την Τετάρτη τα έντονα καιρικά φαινόμενα, καταμετρούν από το πρωί οι κάτοικοι στα Βρασνά Θεσσαλονίκης. Οι κάτοικοι της περιοχής έμειναν εμβρόντητοι από τα όσα αντίκρισαν.

Αυτό όμως που τους έκανε να τρομάξουν και να μείνουν κυριολεκτικά άναυδοι, ήταν η… εξαφάνιση ενός κομματιού δρόμου.

Το έδαφος υποχώρησε από την βροχή, το οδόστρωμα έσπασε και τα κομμάτια του χάθηκαν στη θάλασσα.

Η τρύπα στο οδόστρωμα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, μέχρι χθες ήταν κανονικό κομμάτι του δρόμου, στην παραλία των Βρασνών.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής επενέβησαν σε 28 περιπτώσεις για τη διάσωση ανθρώπων, σε Βρασνά και Σταυρό.

Μεταξύ των ατόμων που διασώθηκαν ήταν και μια έγκυος και ένα βρέφος μόλις 10 μηνών, που μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των πυροσβεστών.

Από τα νερά έχουν επίσης παρασυρθεί οχήματα, ωστόσο τα χωριά δεν έχουν εκκενωθεί, όμως οι πυροσβέστες παραμένουν στο σημείο και σήμερα με δεκάδες οχήματα θα ξεκινήσουν την άντληση των υδάτων από τα πλημμυρισμένα κτίρια.

Σημειώενται ότι οι μεγαλύτερες ζημιές έχουν σημειωθεί στο παραλιακό μέτωπο των Βρασνών, όπου έχουν υποχωρήσει δρόμοι, έχουν σπάσει σωληνώσεις και υπάρχουν και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu