«Απαράδεκτη και προσβλητική η καταγγελία για διπλοθεσία»

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του κεντρικού δήμου Θεσσαλονίκης, καταγγέλθηκε από δημοτικό σύμβουλο μια υπόθεση διπλοθεσίας.

Ωστόσο, ο Ενωτικός Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης (ΕΣΕΔΘ) χαρακτηρίζει «απαράδεκτη και προσβλητική» την καταγγελία του Ανδρέα Κουράκη, τονίζοντας σε σχετική ανακοίνωση πως ο συγκεκριμένος εργαζόμενος έκανε χρήση του δικαιώματος του για πολυθεσία, λόγω πολυτεκνίας.

Σύμφωνα με τον ΕΣΕΔΘ και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πολύτεκνος εργαζόμενος, πατέρας έξι ανήλικων παιδιών, «τήρησε όλες τις νόμιμες υπηρεσίες και προσλήφθηκε καθόλα νόμιμα στη διεύθυνση καθαριότητας και ανακύκλωσης αστικών απορριμμάτων, όντας ήδη υπάλληλος σε άλλη διεύθυνση του δήμου».

Μέσω της ίδιας ανακοίνωσης καλείται ο κ. Κουράκης «να ανακαλέσει την καταγγελία του στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και να ζητήσει συγγνώμη από τον συνάδελφο τον οποίο προσέβαλε με τους απαράδεκτους ισχυρισμούς του αλλά και τις θιγόμενες υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης τις οποίες εμμέσως πλην σαφώς κατηγόρησε για παράβαση καθήκοντος».

Επίσης, από τον ΕΣΕΔΘ τονίζεται πως θα σταθεί «δίπλα στο συνάδελφο σε οποιαδήποτε περαιτέρω ηθική και υλική αποζημίωση αιτηθεί για την συκοφαντική δυσφήμιση, την προσβολή της προσωπικότητάς του και την ηθική βλάβη που υπέστη».

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...