• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  • Απάντηση των ΑΝΕΛ σε Δ. Καμμένο: «Προσπαθεί να συνδέσει πράγματα για να καλύψει την ενέργειά του»

Απάντηση των ΑΝΕΛ σε Δ. Καμμένο: «Προσπαθεί να συνδέσει πράγματα για να καλύψει την ενέργειά του»

«Προφάσεις εν αμαρτίαις» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τουσουνίδης, τα όσα είπε νωρίτερα ο Δημήτρης Καμμένος.

 

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο κ. Τουσουνίδης είπε πως δεν ειπώθηκε ποτέ στη συνεδρίαση της ΚΟ ότι υπάρχει αντιστοίχιση της συμφωνίας για το σκοπιανό με την οικονομική διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Ερωτώμενο αν ο Πάνος Καμμένος συνέδεσε τη συμφωνία με το σκοπιανό με την έξοδο από το πρόγραμμα ο κ. Τουσουνίδης είπε: «Προσπαθεί (σ.σ. ο Δημήτρης Καμμένος), με εμφανή τρόπο, να συνδέσει πράγματα, για να καλύψει την ενέργειά του. Ασφαλώς υπάρχει μια ολόκληρη προσέγγιση των ΑΝΕΛ για το γιατί πρέπει να ολοκληρώσιμε το βίο της αυτή η κυβέρνηση, γιατί δεν έπρεπε να ανατραπεί».

Στο σχόλιο των δημοσιογράφων ότι επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Δημήτρη Καμμένου ο κ. Τουσουνίδης ζήτησε να μην διαστρεβλώνονται τα λεγόμενά του και εξήγησε: «Είναι πάντα στο τραπέζι τα οικονομικά γιατί μόλις είχε λήξει η συζήτηση για την ψήφιση των τελευταίων μέτρων με το πολυνομοσχέδιο.

Τέλος όσον αφορά τον Νίκο Κοτζιά, ο κ. Τουσουνίδης υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία συζήτηση στους ΑΝΕΛ για πρόταση μομφής.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu