• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ: Η «απόφαση» που πάρθηκε εχθές λίγο πριν τα μεσάνυχτα ΠΡΟΚΑΛΕΙ τους Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ: Η «απόφαση» που πάρθηκε εχθές λίγο πριν τα μεσάνυχτα ΠΡΟΚΑΛΕΙ τους Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανοίγει τελικά ο δρόμος για να δοθεί άδεια στον «Λουκά» της 17Ν μετά από παρέμβαση εισσαγελέα του Αρείου Πάγου!

Μέσα στη νύχτα, η εισαγγελέας του Aρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, αναίρεσε την απόφαση του Συμβουλίου του Πλημμελειοδικείου Βόλου, βάσει του οποίου δεν χορηγήθηκε η 7η κατά σειρά άδεια στο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Η αναίρεση, ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο για να δοθεί η πολυπόθητη για εκείνον και όλους τους αριστεριστές άδεια, για την οποία ακούσαμε πως «αν δεν δοθεί θα τα κάψουμε όλα» από τους…υποστηρικτές του.

Η αναίρεση θα συζητηθεί σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη και εντός της επόμενης εβδομάδος στον Ποινικό Τμήμα του Άρειου Πάγου, όπου και θα κρίνει αν θα γίνει ή όχι δεκτή η αναίρεση της κ.Δημητρίου.

Αν γίνει δεκτή η αναίρεση της απόφασης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου, τότε θα πρέπει το Συμβούλιο να συνεδριάσει εκ νέου, με διαφορετική όμως σύνθεση, για να κρίνει εκ νέου το αίτημα του πολυισοβίτη.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Ξένη Δημητρίου, την ίδια μέρα που πάρθηκε η απόφαση της μη χορήγησης αδείας στον Κουφοντίνα, ζήτησε να της σταλεί άμεσα, το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου του Βόλου όπως και ο ιατρικός φάκελος του τρομοκράτη. Επίσης ζήτησε και την έκθεση της κοινωνικού λειτουργού της φυλακής ώστε να τα μελετήσει.

Ταυτόχρονα, ζήτησε από το νοσοκομείο του Βόλου και τα ιατρικά πιστοποιητικά που αφορούν τον Κουφοντίνα, ο οποίος εισήχθη προληπτικά στην εντατική εχθές το βράδυ.

Από ότι φαίνεται, όταν ο τρομοκράτης μπήκε στην εντατική, τότε η εισαγγελέας άσκησε την αναίρεση. Να θυμίσουμε πως ο λόγος που μπήκε στην εντατική ο Κουφοντίνας είναι η απεργεία πείνας που κάνει προκειμένου να πάρει την 7η άδεια.

Η εισαγγελέας, επικαλείται πρόσφατο δημοσίευμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Παναγιώτη Μπρακουμάτσου, το οποίο αναφέρει ότι και οι πολυισοβίτες, εφόσον έχουν εκτίσει τα συγκεκριμένο προβλεπόμενο χρόνο κράτησης, δικαιούνται και αυτοί αδείας.

Πλην τούτου, υποστηρίζει πως το δικαστικό συμβούλιο του Βόλου, ερμήνευσε εσφαλμένα τις διατάξεις του Σωφρονιστικού Κώδικα για την περίπτωση του Κουφοντίνα, οπότε κακώς απέρριψε το αίτημα αδείας του.

Από την άλλη, αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, δηλώνει κάθετα αντίθετος στο να δοθεί η άδεια αυτή, αφού δηλώνει αμετανόητος και ως εκ τούτου είναι επικίνδυνος ο τρομοκράτης.

Άραγε, η απεργία πείνας οδήγησε στο να ανοίξει ο δρόμος για να πάρει την άδεια ο Κουφοντίνας ή μήπως όσα θα δείτε στα βίντεο παρακάτω;

Μήπως γίνεται μια υποχώρηση προς τον αριστεροαναρχικό χώρο με τρομακτικές για τη χώρα συνέπειες;

Θυμίζουμε πως σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η Οργάνωση Αναρχική Δράση είχε αναφέρει μεταξύ άλλων:

Σήμερα διανύουμε την 15η μέρα απεργίας πείνας. Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε υπεύθυνο για την πορεία της υγείας του συντρόφου μας πως αν ο επαναστάτης Δημήτρης Κουφοντίνας έχει μή αναστρέψιμες βλάβες, η πόλη θα καεί και οι ζωές όλων σας θα καταστραφούν-με κάθε ειλικρίνεια και δίχως υπερβολές.


Τα συμπεράσματα δικά σας.


(φώτο: Pexels)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •