Ανεβαίνει συνεχώς ο αριθμός: Στους 94( ; ) οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι

Μεγαλώνει συνεχώς ο κατάλογος των θυμάτων από τη φωτιά στο Μάτι καθώς το βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό ότι κατέληξε μια εγκαυματίας ηλικίας 55 ετών, ενώ πριν από λίγο δυστυχώς μάθαμε ότι σήμερα Κυριακή,

Κατέληξε άνδρας εγκαυματίας ηλικίας 85 ετών, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ευαγγελισμού.

Τα θύματα ανέρχονται πλέον σε 90 έως 94, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, στην οποία να γίνεται λόγος για πάνω από 90 νεκρούς, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχουν ταυτοποιηθεί όλοι οι σωροί.

Έχει γίνει και στον θλιβερό δηλαδή κατάλογο των θυμάτων μπάχαλο, όπως και σε οτιδήποτε άλλο σε αυτή τη χώρα, αφού σταμάτησαν να μας δίνουν τον αριθμό των καμμένων σωρών, αλλά τον αριθμό των ταυτοποιημένων μόνο νεκρών νομίζεις και οι υπόλοιποι συνάνθρωποί μας δεν μετράνε, επειδή δεν τους αναζήτησε κανείς.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Πυροσβεστική δύο από τα θύματα, δεν είναι δυνατό να ταυτοποιηθούν, καθώς δεν έχουν αναζητηθεί από τους συγγενείς τους, ώστε να γίνει η διαδικασία της αναγνώρισής τους μέσω DNA.

Στους νεκρούς περιλαμβάνονται, κατά την ίδια ανακοίνωση, και τέσσερα άτομα που υπέκυψαν στα νοσοκομεία όπου είχαν διακομιοσθεί, ενώ αγνοούμενο παραμένει ακόμη ένα άτομο.

Σε ΜΕΘ εξακολουθούν να νοσηλεύονται 9 άτομα ενώ ένα παιδί παραμένει σε νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων, ωστόσο η κατάστασή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu