Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου θα αναχωρήσει νωρίτερα από την Αθήνα έπειτα από τον φόνο στη Βαγδάτη από τις ΗΠΑ του ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί, ισχυρού απεσταλμένου της Τεχεράνης για τις ιρακινές υποθέσεις, ανακοίνωσε στην Ιερουσαλήμ ένας αξιωματούχος από το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού, όπως μετέδωσαν τα πρακτορεία ειδήσεων Reuters και AFP.
Ο ραδιοφωνικός σταθμός του Ισραηλινού Στρατού μετέδωσε ότι οι ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν τεθεί σε αυξημένο συναγερμό φοβούμενες αντίποινα από το Ιράν ή από φιλικές προς αυτό δυνάμεις μετά τον φόνο του Σουλεϊμανί.
Ο Νετανιάχου βρίσκεται στην Αθήνα για την υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας για τον ενεργειακό αγωγό EastMEd με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Σαμ Άλτμαν προβλέπει ότι οι “Μηχανές” της AI σύντομα θα κατασκευάζουν τον δικό τους κόσμο
- Υπουργείο Παιδείας: Οριστικοποιήθηκε το νέο πειθαρχικό δίκαιο των φοιτητών στα ΑΕΙ
- Έπεσε η «βόμβα»! Το μήνυμα της Λευκορωσίας στις ΗΠΑ – Αλλάζουν τα γεωπολιτικά δεδομένα
- Η Αττική διεκδικεί δύο κορυφαίες διεθνείς διακρίσεις στα «Όσκαρ του Παγκόσμιου Τουρισμού»
- Η Μουσική στον κόσμο του Μεγάλου Αλεξάνδρου – Από την αρχαία Ελλάδα στα πέρατα της Οικουμένης
- Η… παρατήρηση του Ερντογάν στη Μελόνι για το τσιγάρο, video
- Φλωρίδης: Η Κωνσταντοπούλου δεν ήθελε να ξεκινήσει η δική για τα Τέμπη
- Νέα επιτυχία των Ρώσων! Τι κατάφερε μια ομάδα στρατιωτών
- H Τέιλορ Σουίφτ κατέρριψε ρεκόρ στο Hot 100 του Billboard με το «The Life Of A Showgirl»
- O Κιάνου Ριβς για την Νταϊάν Κίτον: «H απόλυτη επαγγελματίας» – «Ήταν πολύ καλή μαζί μου»