Αλλοδαποί μετέφεραν 41 κιλά χασίς στην Κοζάνη

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, που άσκησε δίωξη σε βάρος τους για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών Απροσπέλαστο κλοιό δημιούργησαν σε μια περιοχή της Κοζάνης οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας, που έστησαν ενέδρα βάσει στοιχείων ότι θα γινόταν απόπειρα εισαγωγής μεγάλου φορτίου χασίς.

 

Πράγματι, όταν εμφανίστηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 53χρονο αλλοδαπό και συνοδηγό τους έναν 38χρονο ομοεθνή του, το εγκλώβισαν, το ακινητοποίησαν και έκαναν έλεγχο κατά τη διάρκεια του οποίου βρήκαν στο εσωτερικό του 36 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 41 κιλών και 570 γραμμαρίων.

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, που άσκησε δίωξη σε βάρος τους για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ζητήθηκε άρση απορρήτου για τα τρία κινητά που βρέθηκαν πάνω τους και κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο και 120 ευρώ.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu