• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αλλαγές στα δρομολόγια μετρό και λεωφορείων -Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο

Αλλαγές στα δρομολόγια μετρό και λεωφορείων -Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από το απόγευμα στην Αθήνα λόγω της συναυλίας του «Ολοι Μαζί Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από τις 18:00 έως τη λήξη της εκδήλωσης, ως εξής:

Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βουλιαγμένης και της Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της οδού Ερατοσθένους, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, καθώς και στο τμήμα μεταξύ της Ριζάρη και της Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αρδηττού και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Παράταση δρομολογίων λόγω της συναυλίας

Για την εξυπηρέτηση του κοινού που θα δώσει το παρών στη συναυλία, η Ο.ΣΥ. Α.Ε. παρατείνει το ωράριο λειτουργίας των γραμμών 2,4,10, 11 και 550 και η ΣΤΑΣΥ των γραμμών 1,2,3 του μετρό και του τραμ που εξυπηρετεί την περιοχή του Καλλιμάρμαρου Σταδίου, έως την 01:00

(φώτο: Eurokinissi-πηγή: iefimerida.gr)