Αιφνίδια παραίτηση της προέδρου της διοικούσας επιτροπής της ΕΡΤ 3

Την αιφνίδια παραίτησή της από τη θέση της προέδρου της διοικούσας επιτροπής της ΕΡΤ 3 υπέβαλλε η καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο της Βιέννης, Κατερίνα Σαρικάκη,

προκαλώντας πολλά ερωτηματικά, καθώς είναι το πολλοστό στέλεχος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που αποχωρεί το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, την επιστολή παραίτησής της την απέστειλε μόνο στη διοίκηση της ΕΡΤ με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ 3 να ενημερωθούν για τις εξελίξεις από δεύτερο χέρι.

Σημειώνεται ότι η κ. Σαρικάκη ήταν από τους ανθρώπους που είχαν πρωτοστατήσει εκτός συνόρων για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ μετά το «μαύρο» της κυβέρνησης Σαμαρά, ενώ φέρεται να ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην ΕΡΤ 3.

Όσον αφορά στους λόγους της παραίτησής της, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οφείλεται στο ότι δεν της είχαν εκχωρηθεί οι αρμοδιότητες που είχε συμφωνήσει.

Ωστόσο, άλλες πηγές αναφέρουν ότι η κ. Σαρικάκη, που διαμένει μόνιμα στη Βιέννη λόγω και των υποχρεώσεών της στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης δεν βρισκόταν πολύ τακτικά στη Θεσσαλονίκη, στην οποία εμφανιζόταν για υπηρεσιακούς λόγους ανά αραιά χρονικά διαστήματα.

Πληροφορίες: makthes.gr

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu