Άφωνη η Νικολούλη: «28 χρόνια δεν το έχω ξαναδεί»

«Πάγωσε» στον αέρα της εκπομπής «Φως στο τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη καθώς μετά από ένα στοιχείο που έφτασε στην ομάδα της, δήλωσε πως «28 χρόνια στην εκπομπή δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο».

Μία πληροφορία για την εξαφανίση του Αράικ Αρουτινιάν ήταν αυτό που έφερε αναστάτωση στην παρουσιάστρια. Πρόκειται για τον 33χρονο, πατέρας ενός ανήλικου αγοριού που εξαφανίστηκε στις 10 Νοεμβρίου 2022 από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με την οικογένειά του να κάνει έκκληση για να βρεθεί ο άνδρας, ενώ ζητάει όποιος γνωρίζει κάτι να μιλήσει.

Χθες βράδυ ένας μάρτυρας επικοινώνησε με την εκπομπή και έδωσε πληροφορίες για το βράδυ που εξαφανίστηκε ο Αράικ Αρουτινιάν. Μόλις η εν λόγω πληροφορία έφτασε στα αυτιά της Αγγελικής Νικολούλη εκείνη ρώτησε τον συνεργάτη της, «Τι σου έχει στείλει; Το σημείο; Το σημείο που έγινε ότι έγινε, τη νύχτα που χάθηκε;».

Χωρίς να μπορεί να κρύψει την ταραχή της για όσα είδε και της μετέφερε ο συνεργάτης της η παρουσιάστρια είπε, «Εδώ τώρα όμως υπάρχει και κάτι άλλο, που δεν μπορώ στον αέρα, είναι… Παναγία μου! Αλλά έχουμε τον τόπο στη Θεσσαλονίκη. Μπορούμε να ενημερώσουμε την αστυνομία διακριτικά; Μιλάμε τώρα για άλλη κατάσταση και έχουμε και τον τόπο…».

Μάλιστα ο εν λόγω μάρτυρας ζήτησε προστασία, καθώς δήλωσε ότι φοβάται με τις πληροφορίες που αποκάλυψε στην εκπομπή και φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σοβαρές σχετικά με το θρίλερ της εξαφάνισης του νεαρού πατέρα από τη Θεσσαλονίκη.

«Ξεκινάς για αλλού κι αλλού σε πάνε», είπε η Αγγελική Νικολούλη, ενώ στη συνέχεια παρότρυνε την ομάδα της να ενημερώσει κατευθείαν την αστυνομία, για τις πληροφορίες που έλαβαν.

«Πάει αλλού η υπόθεση δεν μιλάμε πλέον για εξαφάνιση…», είπε η δημοσιογράφος, χωρίς να δώσει επιπλέον λεπτομέρειες στον αέρα της εκπομπής.

(megatv – scr)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί