Στόχος δολοφονικής επίθεσης έγινε από αγνώστους ένας 42χρονος άνδρας το βράδυ της Παρασκευής στα ‘Ανω Λιόσια.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 42χρονος κάλεσε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών και κατήγγειλε ότι την ώρα που έφευγε με το όχημα του από το πρατήριο καυσίμων που διατηρεί στην οδό Οδυσσέα Έλυτη τον ακολούθησε μια μηχανή μεγάλη κυβισμού.
Στη συνέχεια ο συνεπιβάτης της μηχανής, σύμφωνα με τον 42χρονο, άνοιξε πυρ εναντίον του και στη συνέχεια διέφυγαν.
Ο 42χρονος φέρεται να είναι ζωντανός λόγω της θωράκισης του οχήματος ωστόσο δεν είναι γνωστό αν έχει τραυματιστεί καθώς δεν εμφανίστηκε σε κάποιο αστυνομικό τμήμα, ούτε απαντά στις τηλεφωνικές κλήσεις και αναζητείται από την ΕΛΑΣ.
Κατά τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί εντόπισαν κάλυκες στο σημείο που οι άγνωστοί επιτέθηκαν στον 42χρονο, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.
ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo αρχείου
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Alysa Liu: Το “χρυσό” κορίτσι του πατινάζ επέστρεψε δυναμικά και έγραψε ιστορία στο Μιλάνο, vid
- Νέο μακελειό στη Νιγηρία: Ένοπλοι σκότωσαν τουλάχιστον 50 ανθρώπους, απήγαγαν γυναίκες και παιδιά
- Επιστολές της Αγκάθα Κρίστι προς την οικονόμο της πωλήθηκαν σε δημοπρασία
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφής του Άντριου από τη σειρά διαδοχής
- Νομός Θεσσαλονίκης: 24ωρη απεργία κήρυξε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο για τις 28 Φεβρουαρίου
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε την επιβολή παγκοσμίου δασμού 10%
- Τραγωδία στην Αίγυπτο: Συγκρούστηκε mini bus που μετέφερε εργάτες με φορτηγό – Τουλάχιστον 18 νεκροί, vid
- Στη φυλακή ο δράστης και ο αρχιφύλακας για το έγκλημα στις Φυλακές Δομοκού
- Αύξηση 2% της επιβατικής κίνησης στα 24 αεροδρόμια της ΥΠΑ τον Ιανουάριο του 2026
- Με «ισχυρότερες μεθόδους» προειδοποιεί ο Τραμπ μετά τις ραγδαίες εξελίξεις









