και σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην Αστυνομία η πρώτη φορά που έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο ήταν το 1998, σε ηλικία μόλις 6 ετών.
Όπως έγινε γνωστό, η 32χρονη απευθύνθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς, όπου εκτός από τον βιασμό πριν από 26χρονια, κατήγγειλε τον ηλικιωμένο πατέρα της ότι τη βίασε ξανά τον Αύγουστο του 2023 αλλά και τον τρέχοντα μήνα, ενώ αποπειράθηκε να τη βιάσει και τον περασμένο Μάρτιο.
Από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση (τετελεσμένο και σε απόπειρα), προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, εξύβριση, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Ανατολή: Ο ΓΓ του ΟΗΕ διορίζει Προσωπικό Απεσταλμένο για τη διαχείριση της σύγκρουσης και ανησυχεί για παγκόσμιο οικονομικό σοκ
- Για «έκρηξη» βίας που οφείλεται εν μέρει στους μετανάστες, μίλησε ο καγκελάριος της Γερμανίας
- Ντόμινο παραιτήσεων στην Ιταλία: Αποχώρησε και η υπουργός Τουρισμού, Ντανιέλα Σαντανκέ
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος ταρακούνησε και την Θεσσαλονίκη
- Εντοπίστηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης η σορός του 34χρονου αγνοούμενου δύτη
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»









