ΦΩΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΟΡΓΗΣ για Μητσοτάκη από τον πρόεδρο των μηχανοδηγών του ΟΣΕ: «Ρε τι ζουμε;;;;;;»

Λίγο πριν το μοιραίο - Τραγική ειρωνεία και ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΚ...

Σε μια σοβαρή καταγγελία σχετικά με την λειτουργία των τρένων στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη όπου συνέβη η τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς μετά από σύγκρουση επιβατικής με εμπορική αμαξοστοιχία στο ύψος των Τεμπών προχώρησε νωρίτερα, όπως διαβάσατε στο ΕΛ, ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ.

Όπως είπε ο Κώστας Γενηδούνιας «δεν λειτουργεί τίποτα, γίνονται όλα χειροκίνητα, είμαστε στο manual και σε όλο τον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Ούτε τα φωτοσήματα λειτουργούν, αν λειτουργούσαν οι μηχανοδηγοί θα έβλεπαν τα κόκκινα σήματα και θα σταματούσαν εγκαίρως». Στην ερώτηση αν αυτό σημαίνει ότι οι μηχανοδηγοί κινούνται στα τυφλά, ο πρόεδρος των μηχανοδηγών απάντησε ότι «οι πληροφορίες δίνονται από σταθμάρχη σε σταθμάρχη μέσω ασυρμάτου. 

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ: Σε ανάρτηση στο facebook, πριν 12 ώρες, είχε ανεβάσει φωτογραφία με την υποδοχή που ετοίμαζαν στον Μητσοτάκη στο Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος, ενώ τα τρένα κινούνται ΤΥΦΛΑ!!! Ωστόσο η κυβέρνηση κοιτούσε να εκβιάζει για τα εμβόλια και να διατηρεί τα rapid test για τους ανυπάκουους, αντί να ρυθμίσει τα πραγματικά προβλήματα και έτσι ήρθε η σημερινή τραγωδία!!!

Όπως είχε γράψει ο κ. Γενηδουνιάς λίγο πριν συμβεί το μοιραίο:

«Ο Κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί αύριο στο Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος διαβάζω μόλις σε site. Μπορεί κάποιος να μας πει που είναι και που λειτουργεί η σηματοδότηση & τηλεδιοικηση στην βόρεια Ελλάδα ; Προς Δράμα δεν υπάρχει , μετά το ΠΛΑΤΥ προς Φλωρινα μονή γραμμή , ενώ προς Αθήνα όλα σβηστά, μετά το τχ1 κόκκινο, σε λειτουργία η Σίνδος, η γραμμή προς Στρυμώνα ζούγκλα . Στην φωτό , οι ετοιμασίες.. Ρε τι ζουμε;;;;;;».

ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ:

photo intime

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί