Φωτιά στο Πανόραμα Βούλας: Ανοιχτοί χώροι για τη φιλοξενία κατοίκων που εκκένωσαν τις κατοικίες τους (vid)

Χώροι για τη φιλοξενία των κατοίκων που εκκένωσαν τις κατοικίες τους άνοιξαν στην περιοχή της Βούλας, σύμφωνα με ενημέρωση από τον δήμαρχο της περιοχής, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Σε ανάρτησή του στο facebook, o δήμαρχος ενημερώνει σχετικά:

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχουν ανοίξει χώροι στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βούλας προκειμένου να φιλοξενηθούν όσοι κάτοικοι έχουν εκκενώσει τις κατοικίες τους.

Γύρω στις 16:30 μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι της Άνω Βούλας και των γύρω περιοχών, ώστε να εκκενώσουν την περιοχή.

Οι Αρχές στο μήνυμα απηύθυναν έκκληση προς τους κατοίκους, να εκκενώσουν προς την πλατεία Άλσους Άνω Βούλας.

Λίγο νωρίτερα, ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είχε ζητήσει άδεια για προληπτική εκκένωση του Πανοράματος.

Η φωτιά ξεκίνησε, σύμφωνα με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γ. Παπανικολάου, από υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στους πρόποδες του Υμηττού, στο τέρμα της οδού Μετσόβου.

Φωτιά στο Πανόραμα Βούλας: Στα πρώτα σπίτια οι φλόγες


Το πύρινο μέτωπο εκδηλώθηκε στις 13:00 στη Γλυφάδα, στο τέρμα της οδού Μετσόβου κοντά στην περιοχή Πυρνάρι. Επί τόπου επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις ενώ γίνονται ρίψεις νερού από και εναέρια μέσα.


Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Φωτιά στη Γλυφάδα: Συνεχείς ρίψεις νερού από αέρος για να περιοριστεί το μέτωπο | CNN Greece
Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, επί τόπου έχει σπεύσει και κλιμάκιο του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.


Το έργο της πυρόσβεσης συντονίζουν ο Περιφερειάρχης Αττικής του Π.Σ., αρχιπύραρχος Δημήτριος Πατράκης και ο διευθυντής Αθηνών, αρχιπύραρχο Αθανάσιο Χατζόπουλο.


ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί