Φωτιά στην Κέρκυρα: Είναι βέβαιος ο εμπρησμός, λέει ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας

Οι φωτιές στην Κέρκυρα ήταν έργο εμπρησμού, υποστηρίζει ο καταγγέλλει ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας βόρειας Κέρκυρας, Γ. Μαυρόπουλος.

«Είναι βεβαιότητα ότι οι φωτιές στην Κέρκυρα ήταν έργο εμπρησμού», καταγγέλλει χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας βόρειας Κέρκυρας, Γ. Μαυρόπουλος, μιλώντας στο OPEN TV.


Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην καταγγελία του, «κάποιοι ανεγκέφαλοι βάζουν φωτιά και καταστρέφουν τα πάντα αδιαφορώντας». Μάλιστα, ήταν κατηγορηματικός: «Δεν είναι τυχαίες οι τόσες φωτιές».

Εμπρησμό «βλέπει» και ο δήμαρχος για την φωτιά στην Κέρκυρα

Ο δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας, Γιώργος Μαχειμάρης, «βλέπει» εμπρησμό πίσω από τη φωτιά που κατακαιεί το νησί. Όπως είπε, η φωτιά εκδηλώθηκε ταυτόχρονα σε τρία διαφορετικά σημεία στις πλαγιές του όρους Παντοκράτορας.

Ο ίδιος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο, πήγε σε όλες τις επίμαχες περιοχές και διατύπωσε την εκτίμηση του εμπρησμού.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες ενισχύθηκαν με οχήματα και άνδρες που έφτασαν τα μεσάνυχτα από την Ήπειρο, η Πολιτική Προστασία, κάτοικοι και εθελοντές, μετά από ολονύχτια μάχη με τις φλόγες κατάφεραν να μην καεί ούτε ένα σπίτι.

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί