Φωτιά στην Κάρυστo: Πληροφορίες για κάτοικο που αγνοείται! Καίγονται σπίτια

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή της Καρύστου και συγκεκριμένα στο χωριό Πλατανιστός, καθώς εκτός από τη μάχη με τις φλόγες που δίνουν από χθες οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις, αγνοείται και ένας 41χρονος κτηνοτρόφος από την περιοχή.

Πριν λίγη ώρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η φωτιά μπήκε στο χωριό Πλατανιστός του Δήμου Καρύστου και δυστυχώς τα πρώτα σπίτια τυλίχτηκαν στις φλόγες ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν και πολλά νεκρά ζώα.


Την είδηση επιβεβαίωσε στο evima. gr και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Καρύστου ο Δημήτρης Ξυπόλητος, «η κατάσταση είναι αναξέλεκτη η φωτιά μπήκε στον Πλατανιστό καίγονται σπίτια αυτή την ώρα. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση υπάρχουν ισχυροί ανέμοι στην περιοχή».

Την ίδια ώρα, οι πολίτες ενημερώνονται με μηνύματα από το 112 για εκκενώσεις οικισμών που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο. Οι εικόνες, δυστυχώς, είναι αποκαρδιωτικές, με χιλιάδες στρέμματα καμένης γης, παρθένα δάση παραδομένα στις φλόγες και σπίτια να έχουν γίνει στάχτη.

(με πληροφορίες από newsbeast. gr – evima. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί