Αποκαταστάθηκε μερικώς η λειτουργία του τελωνείου των Ευζώνων στο Κιλκίς, όπου από το μεσημέρι δε διεξάγονταν διελεύσεις οχημάτων από και προς το ελληνικό έδαφος, λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε κοντά στα σύνορα Ελλάδας και Σκοπίων.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τις αρμόδιες Αρχές, μετά τη βελτίωση της εικόνας της φωτιάς διεξάγεται πλέον κανονικά η κίνηση στο ρεύμα εισόδου προς την Ελλάδα, μόνο όμως για τα Ι.Χ. αυτοκίνητα. Αντίθετα, η έξοδος δεν επιτρέπεται καθώς παραμένει κλειστή η ΠΑΘΕ, από το ύψος της γέφυρας τού Πολυκάστρου μέχρι το τελωνείο. Η κίνηση των οχημάτων προς τα σύνορα διεξάγεται μέσω του Πολυκάστρου και όσοι επιθυμούν να κινηθούν προς τη γειτονική χώρα θα πρέπει να επιλέξουν το τελωνείο της Δοϊράνης.
Το κλείσιμο του τελωνείου των Ευζώνων αποφασίστηκε προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της Πυροσβεστικής.
Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή «Τσολιάδες» σε αγροτοδασική έκταση, ενώ στο σημείο επιχειρούσαν από την πρώτη στιγμή 39 πυροσβέστες και δύο πεζοπόρα τμήματα, με 12 υδροφόρα οχήματα, όπως επίσης ένα ελικόπτερο.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η πολιτεία Ιλινόι αγνοεί τον Τραμπ στο θέμα του ΠΟΥ
- Στο 2,8% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιανουάριο – Για έναν ακόμη μήνα πάνω από την ευρωζώνη
- Θεσσαλονίκη: Καταδίκη της 57χρονης που δάγκωσε στο αφτί τον σύντροφό της και έκοψε κομμάτι
- Πυρηνικά όπλα: Αγωνία για την συνέχεια
- Συνεργασία του ΥΠΑΑΤ και της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος
- Με μουσική, παραδοσιακά έθιμα και δράσεις για παιδιά η Αθηναϊκή Αποκριά
- Β. Κικίλιας για ναυάγιο στη Χίο: «Ανείπωτη τραγωδία, εχθροί της χώρας οι σύγχρονοι λαθρέμποροι»
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Ο αδελφός του Κάρολου, Άντριου, έφυγε μέσα στη νύχτα από το Ουίνδσορ
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ – Έρχονται βροχές, καταιγίδες και άνεμοι 9 μποφόρ
- Ιράν: Οι αρχές της χώρας επιτρέπουν πλέον επισήμως στις γυναίκες να οδηγούν δίκυκλα








