Φωτιά σε βυτιοφόρο στον Ασπρόπυργο: Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο – Είχε ζητηθεί εκκένωση της περιοχής – ΒΙΝΤΕΟ

Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε σε βυτιοφόρο κοντά στην Ελευσίνα και συγκεκριμένα στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, κοντά στα διυλιστήρια.

To βυτιοφόρο μετέφερε προπάνιο και για αρκετή ώρα ακούγονταν εκρήξεις. Από την πρώτη στιγμή δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση της ευρύτερης περιοχής. Πολύ γρήγορα η φωτιά επεκτάθηκε και κατέστρεψε αποθήκες με φιάλες προπανίου.

Μήνυμα από το 112: «Καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα»

Μάλιστα στάλθηκε στους πολίτες μήνυμα από το 112.  Το μήνυμα λέει στους πολίτες: «Καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Κλείστε τα παράθυρα και μείνετε μακριά από υαλοπίνακες. Πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση, κίνδυνος έκρηξης».

112

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία κατοίκου στο protothema.gr σχετικά με τη μεγάλη έκρηξη σε βυτιοφόρο στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

«Η έκρηξη ήταν τεράστια. Γίνονται ακόμη εκρήξεις. Το ακούσαμε και νομίζαμε ότι γίνεται σεισμός. Ταρακουνηθήκαμε», μας είπε ο Ηλίας Μαρυομάτης, κάτοικος της περιοχής.

«Ένα μεγάλο μαύρο σύννεφο καπνού έχει καλύψει τα πάντα. Τα νεόκτιστα πίσω από τα διυλιστήρια έχουν εκκενωθεί. Αισθάνθηκα το κούνημα. Νόμιζα ότι έγινε κάτι σοβαρό. Βγήκα έξω και είδα τη μεγάλη φωτιά. Μακάρι να σβήσει άμεσα», συνέχισε ο ίδιος κάτοικος.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί