Φωτιά: Εκκενώθηκε και το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στα Άνω Λιόσια – Απομακρύνθηκαν 161 λεωφορεία φυσικού αερίου

Στην προληπτική απομάκρυνση 161 λεωφορείων φυσικού αερίου από το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων προχώρησε η ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) καθώς μετά την εκκένωση της περιοχής, η φωτιά έκαιγε στο σημείο «Πανόραμα», το οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω από τις εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου.

Τα οχήματα μεταφέρονται και θα σταθμεύσουν σε τρία άλλα αμαξοστάσια της εταιρίας στην Ανθούσα, τον Βοτανικό και τον Πειραιά. Στο συγκεκριμένο αμαξοστάσιο φιλοξενούνται λεωφορεία που κινούνται με φυσικό αέριο.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η φωτιά που ξεκίνησε κοντά στην Ιερά Μονή Κλειστών στη Φυλή εξελίσσεται, έχει δυναμική και κατευθύνεται ανατολικά.

Η φωτιά ξεκίνησε μεταξύ Μονής Κλειστών και Φυλής και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ προχώρησαν στον απεγκλωβισμό 50 ατόμων από τη Μονή. Μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν προχωρήσει στην εκκένωση των περιοχών Φυλή, Άνω Λιόσια, Γεννηματά, Κανάλα, Πανόραμα και ‘Αγιος Ιωάννης Ρώσος Ντάρδιζα, με τους κατοίκους των παραπάνω περιοχών να έχουν ειδοποιηθεί με μηνύματα του 112.

INTIME

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί