«Γυαλιά καρφιά» τα έκανε φορολογούμενος στη ΔΟΥ Παλλήνης την Τρίτη το πρωί. Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε οφειλές προς την εφορία και λόγω αυτών του είχαν δεσμεύσει τον λογαριασμό.
Εξήγησε στην υπεύθυνη ότι λόγω οικονομικών δυσκολιών, δεν είναι δυνατόν να τού δεσμεύουν τον λογαριασμό και η εργαζόμενη του απάντησε ότι δεν είναι δικό της σφάλμα αυτό καθώς δεν είναι εκείνη που λαμβάνει τις αποφάσεις.
Έπειτα από λίγα λεπτά η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, καθώς σύμφωνα με όσα μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός, ο φορολογούμενος έξαλλος άρχισε να χτυπά και να σπάει τα τζάμια, αλλά και να μιλάει άσχημα. Μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκε.
Ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Εφοριακών, Μπάμπης Καούκης τόνισε ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο περιστατικό.
Ο φορολογούμενος ήταν αγανακτισμένος που του μπλόκαραν τον λογαριασμό.
Η ΑΑΔΕ τον τελευταίο καιρό για όσους έχουν χρέη που τα έχουν αφήσει, προχωρά σε αναγκαστικά μέτρα κατάσχεσης, όπως η δέσμευση κινητής και ακίνητης περιουσίας ή το «μπλοκάρισμα» του λογαριασμού.
Η υπάλληλος τού το εξήγησε. Εκείνος μάλλον δεν μπορούσε να το καταλάβει, αλλά και ο εφοριακός είναι ένας υπάλληλος που εφαρμόζει τους νόμους και τις όποιες αποφάσεις. Δεν αποφασίζουν εκείνοι τι θα κάνουν».
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «δυστυχώς έχουμε θρηνήσει και θύματα».
enikos/ pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Eυλογιά των αιγοπροβάτων: Παρατείνονται έως τις 15/4 τα προληπτικά μέτρα στην Κρήτη
- Η Τουρκία συνεχίζει τις συνομιλίες για να σταματήσει η κλιμάκωση του πολέμου με το Ιράν
- Πιάστηκε συμμορία που έκλεβε από καταστήματα ηλεκτρονικών – Πώς δρούσε
- ΗΠΑ/Ιαπωνία – Κίνα: Ένα καθόλου ευχάριστο σενάριο
- Τις πρώτες εντυπωσιακές εικόνες της Γης από την αποστολή Artemis II δημοσίευσε η NASA
- Βουλή: Την Πέμπτη του Πάσχα η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για το κράτος δικαίου
- Μέση Ανατολή: Σε αδιέξοδο κατέληξε η μεσολάβηση του Πακιστάν και άλλων χωρών, σύμφωνα με δημοσίευμα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 7 του Τραμ
- Γ. Παναγόπουλος: Παρείχα κάθε στοιχείο – Ως πρόεδρος της ΓΣΕΕ συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου
- Οδηγίες για την Ασφάλεια των Τροφίμων στο Πασχαλινό Τραπέζι – Δείτε αναλυτικά









