Ο πρώην παίκτης του Big Brother, Νικόλας Παπαπαύλου μίλησε για το μοντέλο με την κοκαΐνη που προφυλακίστηκε μετά την απολογία του, χθες 13 Σεπτεμβρίου.
Ο ίδιος που είναι φίλος του μοντέλου τόνισε μιλώντας στο Open, ότι η φίλη του εργαζόταν σε δύο δουλειές για να βγάλει τα προς το ζην, ενώ καταδίκασε απερίφραστα ότι έγινε και γνωρίζει ότι η φίλη του ήξερε την εξάρτηση του συντρόφου της από τις ουσίες.
«Έμαθα για όλο αυτό από φίλους δημοσιογράφους. Τη συνάντησα δύο ημέρες πριν από τη σύλληψη. Έναν χρόνο τώρα που έχω βγει από το παιχνίδι δεν είχα καταλάβει τίποτα, γιατί ζούμε και στην ίδια περιοχή. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν έχει καμία επαφή με τις ουσίες. Αυτή είναι η άποψή μου», ανέφερε αρχικά ο Νικόλας Παπαπαύλου.
Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έκανε δύο δουλειές για να συγκεντρώσει το ποσό ενός βασικού μισθού. Στη μία εκ των δύο δουλειών τη βοήθησα εγώ για να πάρει ένα ελάχιστο ποσό. (…) Γνωρίζω ότι το ζευγάρι δεν είχε οικονομική άνεση, ξέρω ότι η άλλη πλευρά (σ.σ. ο σύντροφος) ζούσε από το επίδομα που παίρνουν όλοι οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε αναστολή. Και ήξερα ότι η δική μου φίλη κάνει δύο δουλειές για να βοηθήσει στο σπίτι».
Όπως είπε, από την ημέρα της σύλληψης της, τον καλούσε καθημερινά και του έλεγε ότι ήταν κάθετα αντίθετη με όλο αυτό και ως λάθος της αναγνωρίζει ότι αγάπησε τον λάθος άνθρωπο.
(lawandorder. gr / photo: screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ραγδαίες εξελίξεις για την ΑΟΖ: Τι αποφάσισαν Ελλάδα και Λιβύη
- Εκτίμηση «βόμβα»: Ο ΟΗΕ θα μπορούσε να εξουσιοδοτήσει «στρατιωτική δράση» για την Γάζα;
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως 22 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις μεταβίβασης δικαιωμάτων
- Πούτιν και Μόντι συζήτησαν για την Ουκρανία
- Ψηφιακή πλατφόρμα για τις… φοροελαφρύνσεις της ΔΕΘ ανακοίνωσε ο Πιερρακάκης
- Σπάνια πλάνα με τον Πούτιν να χειρίζεται πιστόλι, video
- Ο Ν. Δένδιας θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον υπουργό Άμυνας της Κροατίας
- «Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να αυξήσει την αξία του παγκόσμιου εμπορίου κατά σχεδόν 40% έως το 2040»
- «Μέλος του ISIS» δήλωνε ο 32χρονος αλλοδαπός που επιτέθηκε σε γυναίκες και συνδέεται με εμπρησμούς
- Ισραήλ κατά Ε.Ε.: Αν βάλετε κυρώσεις θα «απαντήσουμε κατάλληλα»