Φίλης κατά Κασσελάκη: Παραποίησε τα λεγόμενα μου

Για παράφραση των λεγόμενων του προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις κατηγορεί ο Νίκος Φίλης τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη!

Όπως είπε σε συνέντευξή του:

«Άκουσα χτες τον κ. Κασσελάκη στην περιπατητική του συνέντευξη, ανάμεσα στ’ άλλα να ισχυρίζεται (αναφερόμενος στη συνάντηση που είχαμε προ καιρού στο γραφείο του στη Βουλή), ότι “ο Φίλης μου είπε να μην λέω πατριωτική Αριστερά”»,

Ποια είναι η αλήθεια: στη συνάντησή μας, του είχα επισημάνει ότι η σύγχρονη Αριστερά έχει πολλά χαρακτηριστικά. Είναι δημοκρατική, είναι οικολογική, είναι φεμινιστική, είναι αντικαπιταλιστική, είναι σοσιαλιστική, είναι αντιεθνικιστική, είναι κατά των έμφυλων και άλλων διακρίσεων, και βεβαίως πατριωτική. Γιατί επιλέγεις απ’ όλα αυτά μόνο τη λέξη πατριωτική; Αυτό μοιάζει σαν να δίνεις εξετάσεις στη Δεξιά, που αμφισβητεί τον πατριωτισμό της Αριστεράς”. Η απάντηση σε αυτό του κ. Κασσελάκη ήταν αυτολεξεί “ίσως έχεις δίκιο”.

Στην χτεσινή του συνέντευξη, παράφρασε και παραμόρφωσε πλήρως τη συζήτησή μας, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις. Με μια μέθοδο που προκαλεί εντύπωση, καθώς φανερώνει κάποιες πλευρές της προσωπικότητάς του. Πέραν του ήδη διαπιστωμένου γεγονότος, να αλλάζει καθημερινά την αφήγησή του για όλα τα πολιτικά θέματα».

eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί