Σύγκρουση φορτηγού με αμαξοστοιχία, που μετέφερε 130 επιβάτες, σημειώθηκε στην διαδρομή Χαλκίδα – Αθήνα, πλησίον την Αυλίδας, το μεσημέρι της Τρίτης.
Ειδικότερα, φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του, στον περιφερειακό δρόμο, πλησίον της Αυλίδας, και έπεσε στις γραμμές του τραίνου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 (Χαλκίδα-Αθήνα).
Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, τραυματίστηκε ελαφρά μόνο ο οδηγός του φορτηγού.
ΜΜΕ αναφέρουν πως λεωφορεία συνδράμουν προκειμένου να μεταφέρουν τους 130 επιβάτες της αμαξοστοιχίας.
Φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του, στον περιφερειακό δρόμο, πλησίον της Αυλίδας, και έπεσε στις γραμμές του τραίνου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 (Χαλκίδα-Αθήνα). Κανένας τραυματισμός.
— Hellenic Train (@HellenicTrain) July 30, 2024
Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο της σύγκρουσης:
Freepik photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ
- Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα
- Βανς: Ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε ένα χριστιανικό έθνος, vid
- Ελ Σαλβαδόρ: Σε ποινές εκατοντάδων, έως και χιλιάδων ετών καταδικάστηκαν μέλη της Μάρα Σαλβατρούτσα (MS -13)
- Βόλτα με αμάξι στο Ντουμπάι έκανε ο Έλον Μασκ με τον Πρίγκιπα διάδοχο – Η φωτό με τον γιο του
- Σοκαριστική προειδοποίηση στις ΗΠΑ! «Συναγερμός» από πρώην σύμβουλο εθνικής ασφάλειας
- Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ: Ύποπτος για κλοπή πάτησε δύο φορές τη σκανδάλη κατά αστυνομικού
- Με συννεφιά, βροχές, καταιγίδες και κρύο ο καιρός μέχρι τα Χριστούγεννα
- Αυτό είναι το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα! 50 μέτρα ύψος, vid
- Ισραηλινός Υπουργός καλεί τους Εβραίους “να εγκατασταθούν στο Ισράηλ για να γλιτώσουν από τον αντισημιτισμό στη Δύση”
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΚΑΙΡΟΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΗ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ









