Ευρωεκλογές και… παραλίες! Ξεκαθαρίζουν τα πράγματα για τα κόμματα

Οι ευρωεκλογές πλησιάζουν και ο κόσμος παίρνει σιγά-σιγά τις… αποφάσεις του!

Όπως σχολιάζεται, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, οι αναποφάσιστοι μειώνονται, η Νέα Δημοκρατία, χωρίς ουσιαστική αντιπολίτευση, διατηρεί  τεράστιο προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το ΠΑΣΟΚ «παγιώνεται» στην Τρίτη θέση!.

Η δημοσκόπηση αναφέρει πως πολίτες φέρονται να δείχνουν ενδιαφέρον για τις ευρωεκλογές, ωστόσο, 2 στους 10 είναι πολύ πιθανό να απέχουν, ενώ πολλοί σκέφτονται τις παραλίες και την… ξενοιασιά!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης της Opinion Poll για το Action 24, στην εκτίμηση ψήφου προηγείται άνετα η ΝΔ με ποσοστό 33,3% και διαφορά 17,8% διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 15,5%.

Στην τρίτη θέση το ΠΑΣΟΚ με 12,1%, η Ελληνική Λύση πέφτει κάτω από το 10%, αλλά παραμένει τέταρτο κόμμα πάνω από το ΚΚΕ.

5+1 κόμματα θα δώσουν σκληρή μάχη για το όριο του 3% (Πλεύση Ελευθερίας, Νίκη, Νέα Αριστερά, ΜέΡΑ25, Δημοκράτες και Φωνή Λογικής της Αφροδίτης Λατινοπούλου, τα ποσοστά της οποίας παρουσιάζουν άνοδο).

Πιο πιθανό να απέχουν από τις κάλπες των Ευρωεκλογών και να επιλέξουν τις… παραλίες είναι σύμφωνα με την έρευνα οι ψηφοφόροι της Νίκης με ποσοστό 32%, ακολουθούν εκείνοι του ΜέΡΑ25 με 18,8%, της Πλεύσης Ελευθερίας με 17,8%, της Ελληνικής Λύσης με 13,2%, του ΠΑΣΟΚ με 12,2%, του ΚΚΕ με 10,7% και του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας με 10,4%.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί