Εύα Καϊλή: «Αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της» – Τι είπε ο δικηγόρος που την είδε

Ιδιαίτερα αναστατωμένη φαίνεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Εύα Καϊλή, η οποία βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες κρατούμενη στις φυλακές του Χάρεν στις Βρυξέλλες, εν αναμονή της ακρόασής της την Πέμπτη από τις βελγικές Αρχές.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής Live News, ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος επισκέφθηκε την Ελληνίδα ευρωβουλευτή στις φυλακές, σε μια συνάντηση που διήρκησε τέσσερις ώρες. Παρών ήταν και ο έτερος δικηγόρος της κυρίας Καϊλή, Αντρέ Ριζόπουλος.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι η ίδια η Εύα Καϊλή του ζήτησε να συναντηθούν, καθώς βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη. Όπως εξήγησε ο ίδιος, θα αγορεύσει κανονικά στο δικαστήριο αύριο, όπου θα κριθεί εάν η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα παραμείνει προφυλακισμένη μέχρι τη δίκη.

«Είμασταν πολλές ώρες με την κα Καϊλή. Ειναι μια μέρα που κρίνεται η προσωπική της ελευθερία και δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό από την ελευθερία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε ακόμα ότι η Εύα Καϊλή είναι «προβληματισμένη και αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της. Την διέψευσε. Δεν θα κάνω καμία δήλωση για την ουσία της υπόθεσης. Αύριο, το ζητούμενο δεν είναι αν είναι ένοχη ή αθώα αλλά αν θα πρέπει αν αφεθεί ελεύθερη ή να μείνει στις φυλακές». 

Ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος ο οποίος μετέβη στις Βρυξέλλες ενόψει της αυριανής κρίσιμης ημέρας είπε ότι καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής και πως είναι δύσκολα τα πράγματα.

«Έχουμε», τόνισε, «ισχυρά νομικά επιχειρήματα για να αφεθεί ελεύθερη. Ένας άνθρωπος που έχει χάσει την ελευθερία του είναι δυστυχής. Το παιδάκι της επί της ουσίας είναι ορφανό αφού και ο σύντροφός της είναι στην φυλακή και έτσι είναι περισσότερο δυστυχισμένη. Η κα Καϊλή ούτε ύποπτη φυγής είναι, ούτε έχει την δυνατότητα να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία», κατέληξε.

iefimerida/eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί