Οι ζωοκλοπές για τις οποίες ταυτοποιήθηκε ο 32χρονος εξιχνιάστηκαν χθες, Τετάρτη 30 Απριλίου, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά Χανίων και σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής.
Σύμφωνα με καταγγελία 42χρονου ημεδαπού, άγνωστος δράστης το βράδυ της Δευτέρας 28 Απριλίου αφαίρεσε από αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά επτά πρόβατα. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 32χρονος είχε προβεί στη ζωοκλοπή. Σε έρευνα, μάλιστα, που πραγματοποιήθηκε στην οικία του από αστυνομικούς του Τμήματος Πλατανιά και των ΤΑΕ Χανίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες νωπού κρέατος και δερμάτινα λουριά με κουδούνια ως αφαιρεθέντα, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.
Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση προέκυψε στις 22 Φεβρουαρίου 2025, το βράδυ, ο 32χρονος είχε διαπράξει ακόμα μία κλοπή από περιφραγμένο αγροτεμάχιο 49χρονου ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, αφαιρώντας τρία προβατοειδή.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Μ. Λαμπαθάκης / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΥΠΕΘΟ: Παράταση έως 11 Σεπτεμβρίου 2026 για την εξαγορά καταπατημένων εκτάσεων
- Οι αργίες και οι διακοπές του νέου σχολικού έτους
- Γ. Στουρνάρας: Η Ελλάδα αποτελεί παράδειγμα σταθερότητας και ανθεκτικότητας
- Ολοκληρώθηκε το ΚΥΣΕΑ, στο επίκεντρο τα εξοπλιστικά και το μεταναστευτικό
- Δένδιας: Το Πίρι Ρέις δεν απασχόλησε το ΚΥΣΕΑ
- Εντολή Πλεύρη για επανεξέταση του καθεστώτος ασύλου του Παλαιστινίου που συνελήφθη
- ΕΟΠΥΥ: Ενημέρωση πολιτών για ψηφιακή απάτη μέσω e-mail – Οδηγίες στους ασφαλισμένους
- Η Ελλάδα παρακολουθεί στενά την πορεία του «Πίρι Ρέις», σύμφωνα με το ΥΠΕΞ
- Δεν συνέβη τυχαία! Το μήνυμα του Πούτιν για όσους δεν το πρόσεξαν
- Θεσσαλονίκη: Σκάφος που «άραξε» κατά μήκος της Παλιάς Παραλίας θα θυμίζει η κατασκευή του ξύλινου ντεκ
Κύρια Θέματα

















