ότι δεν μετανιώνει για όσα είπε.
Αντίθετα, την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να καταθέσει στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά με καταγγελίες για απώλειες ασθενών που έμειναν αβοήθητοι λόγω εγκληματικών παραλείψεων.
Οπως είπε, δεν θεωρεί ειλικρινά ότι είπε κάτι έξω από την αλήθεια και την πραγματικότητα. Δεν μετανιώνει γιατί όταν ζεις την κραυγή αγωνίας ανθρώπων που χάνονται αβοήθητοι και συμμετέχεις, συμπάσχεις. Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, φίλοι, συγγενείς.
Το τελευταίο που θα σκεφτόμουν, πρόσθεσε, είναι η τιμωρία του Προέδρου της Βουλής που για πρώτη φορά επέδειξε τόσο μεγάλη ευαισθησία, γιατί υπήρξαν και πολιτικοί που μας είπαν ότι «κάψαμε» ανθρώπους, που μας είπαν προδότες. Είναι βαρύτατος χαρακτηρισμός να σε πουν προδότη της πατρίδας.
Τόνισε ότι είπε αυτό που ένιωθε και εξακολουθεί να το λέω προκειμένου να καταλάβουν μερικοί ότι δεν μπορούν να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν στο βήμα της Βουλής, να αυτοθαυμάζονται μέσα σε μια λογική αυταρέσκειας και κανένας να μην αναφέρεται ότι κάθε μέρα έχουμε 100 απουσίες. Χάνονται άνθρωποι και χάνονται αβοήθητοι.
Αναφορικά με την επίμαχη Έκθεση Λύτρα-Τσιόδρα, τόνισε ότι επιχειρήθηκε να απαξιωθούν οι δύο υπογραφές τους, καθώς βγήκε ο Πρωθυπουργός και κατήργησε τον κ Τσιόδρα γιατί δεν είπε αυτά που ήθελε εκείνος και εμφανίσθηκε και ένα άρθρο της κ Κοταμανίδου που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Μετά από μία εβδομάδα-δέκα ημέρες, αποκάλυψε ότι ήδη συντάσσεται για να είναι ακριβής και θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά με πολλά στοιχεία περιπτώσεων προκειμένου να ζητήσει από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να διερευνηθούν όλες αυτές οι καταγγελίες. Και επειδή κάποιοι μπορεί να είναι κακοπροαίρετοι, δηλώνει δημόσια ότι παραιτείται από την βουλευτική ασυλία και όσοι νομίζουν ότι τους προσβάλει μπορούν να καταθέσουν μήνυση και να πάνε στο δικαστήριο.
Πολιτικά, υπογράμμισε ότι αυτή τη στιγμή δεν τον απασχολεί το ζήτημα της διαγραφής του, αλλά πρωτίστως να ληφθούν μέτρα, γιατί μπορούν να ληφθούν μέτρα και πως δεν επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ, αλλά θα αγωνιστεί για να υπάρξει συνεργασία και μετά τις εκλογές ώστε οι δύο παρατάξεις (ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ) να συγκροτήσουν ένα μέτωπο δημοκρατικό, πατριωτικό που να χτίσει μια κοινωνία του “εμείς”.
(Από ertnews – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ακύρωση δασμών: «Βράζει» ο Τραμπ μετά το νέο εμπόδιο που του βάζουν οι διεθνιστές
- Ορκισμένη Vegeterian δοκίμασε…μπριζόλα και δίχασε το διαδίκτυο – ΒΙΝΤΕΟ
- Φοράνε μάσκες ζώων και περπατάνε στα τέσσερα: H τάση που εξαπλώνεται! vid
- Ο «Μεγάλος Αδερφός» στα δίκτυα Wi-Fi: «Σας επιτηρούν ακόμα κι όταν είστε offline»
- Alysa Liu: Το “χρυσό” κορίτσι του πατινάζ επέστρεψε δυναμικά και έγραψε ιστορία στο Μιλάνο, vid
- Νέο μακελειό στη Νιγηρία: Ένοπλοι σκότωσαν τουλάχιστον 50 ανθρώπους, απήγαγαν γυναίκες και παιδιά
- Επιστολές της Αγκάθα Κρίστι προς την οικονόμο της πωλήθηκαν σε δημοπρασία
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφής του Άντριου από τη σειρά διαδοχής
- Νομός Θεσσαλονίκης: 24ωρη απεργία κήρυξε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο για τις 28 Φεβρουαρίου
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε την επιβολή παγκοσμίου δασμού 10%









