Έβρος-Ροδόπη-Ξάνθη: Νέο μπαράζ συλλήψεων διακινητών και παράνομων μεταναστών

Συνελήφθησαν χθες 4-9-2021 στους νομούς Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης, πέντε διακινητές (τέσσερις αλλοδαποί και ένας ημεδαπός), οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα: στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχισε την πορεία του, πραγματοποιώντας επικινδύνους ελιγμούς. Στη συνέχεια το όχημα αφού κινήθηκε στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη θαμνώδη έκταση, ενώ ο αλλοδαπός οδηγός – διακινητής μαζί με την αλλοδαπή συνοδηγό – συνεργό του επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί, πλην όμως συνελήφθηκαν από τους αστυνομικούς. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι οι δράστες μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Στη τρίτη περίπτωση, χθες το βράδυ, σε αγροτική οδό του Έβρου (πλησίον οικισμού Νίψας), αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τέταρτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν έναν ημεδαπό διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην  ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Την προανάκριση για τις τέσσερις υποθέσεις ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών, Ξάνθης και Ιάσμου.

(inkomotini. news / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί