Έσβησε η μεγάλη φωτιά στο Σέιχ Σου Θεσσαλονίκης – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής – Upd

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε κατά τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής (21/8) στο Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18:00

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, η οποία σε σχετικά σύντομο χρόνο έφτασε στο Σέιχ Σου για την κατάσβεση της φωτιάς.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική κύριος στόχος ήταν η φωτιά να μην περάσει τον περιφερειακό, καθώς τότε θα κινδύνευαν κατοικίες.

«Παρότι ο καιρός είναι συννεφιασμένος, με δείκτη επικινδυνότητας 2, βλέπετε ότι οι πυρκαγιές δεν κοιτάζουν δείκτες. Θα πρέπει οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να συνεχίσουν για το επόμενο διάστημα και να μην ανάβουν για κανέναν λόγο φωτιά στην ύπαιθρο», δήλωσε μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Grtimes ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγος, Μάριος Αποστολίδης.

==============================================================================

Ειδικότερα, η εστία φωτιάς έχει ξεσπάσει έξω από την Τριανδρία, πλησίον της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, ενώ άμεσα στο σημείο έχουν καταφτάσει 13 οχήματα της Πυροσβεστικής 47 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη.

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και για την ώρα δεν υπάρχει κίνδυνος για κάποια κατοικία.

https://youtu.be/uBx4wjw_ROQ

PHOTO intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί