Εργασίες στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 16 Απριλίου 2022.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης ιστών και φωτιστικών για δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς, στην αερογέφυρα κοντά στη Συμμαχική οδό, στην έξοδο του οικισμού Διαβατών.
Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, κατά τις ώρες 09.00-15.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σε ένα ρεύμα με εκ περιτροπής κίνηση.
Έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
naftemporiki/ photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ενοικιαζόμενα δωμάτια: Οι 3 προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο κλάδος
- Πάσχα: Ποια μέτρα οδικής ασφάλειας θα πάρει η ΕΛΑΣ και για ποιο διάστημα
- Η 54η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ έρχεται στις Σέρρες – 800 θέσεις εργασίας
- Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός εξοργίζεται από τα σκάνδαλα ΕΕ-κυβερνήσεων
- Η Αυστρία αρνήθηκε στις ΗΠΑ τη χρήση του εναέριου χώρου της για στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά του Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Ιρανός αξιωματούχος ανέφερε σε ρωσικό μέσο ενημέρωσης πως έχουν τα πράγματα
- Μέση Ανατολή: “Είμαστε στα πρόθυρα ενός ευρύτερου πολέμου”, προειδοποιεί ο επικεφαλής του ΟΗΕ
- Κακοκαιρία: Σοβαρές ζημιές και απεγκλωβισμοί από οχήματα στον Δήμο Διονύσου
- Μέση Ανατολή: Ο Πούτιν και ο Σαουδάραβας πρίγκιπας διάδοχος μπιν Σαλμάν συζήτησαν για την κρίση στην περιοχή
- Η Μόσχα ζητά κατάπαυση του πυρός για να απομακρύνει τους Ρώσους εργαζομένους από πυρηνικό εργοστάσιο του Ιράν









