Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για ζευγάρι εμπρηστών στην Κερατέα

Οι φλόγες αντιμετωπίστηκαν πριν προλάβουν να πάρουν διαστάσεις δεδομένων και των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Ένα ζευγάρι που επέβαινε σε μπλε αυτοκίνητο θεωρείται ύποπτο για τρείς πυρκαγιές που ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα χθες το μεσημέρι στην Κερατέα, και αναζητείται από τις αρχές.

Οι ερευνητές της πυροσβεστικής συμφωνά με πληροφορίες του L&O, στις αρχικές εστίες των τριών πυρκαγιών, βγήκαν υπολείμματα από προσάναμα τζακιού, στοιχείο που επιβεβαιώνει τον εμπρησμό από πρόθεση.

Το ύποπτο ζευγάρι, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, κινούνταν με αυτοκίνητο μικρού κυβισμού μπλε χρώματος. Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού σε συνεργασία με την αστυνομία ελέγχουν κάμερες ασφαλείας που πιθανότατα να έχουν καταγράψει το ύποπτο όχημα. Οι δύο πρώτες πυρκαγιές ξέσπασαν στην περιοχή της Αεροπορίας στην Πλάκα Κερατέας σε απόσταση 100 μέτρων η μία από την άλλη.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα και σε απόσταση 800 μέτρων υπήρξε άλλη μία εστία στην περιοχή Νόκα Κερατέας.

Διερχόμενοι πολίτες έκαναν τις πρώτες ενέργειες για την κατάσβεσή τους ενώ σε ελάχιστο χρόνο έφτασαν στα σημεία οχήματα της Πυροσβεστικής, της Πυροπροστασίας Λαυρεωτικής καθώς και ένα της αεροπορικής βάσης που βρίσκονταν πολύ κοντά.

Οι φλόγες αντιμετωπίστηκαν πριν προλάβουν να πάρουν διαστάσεις δεδομένων και των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

(lawandorder. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί