Έρευνες για τον θάνατο 15χρονου που σκοτώθηκε «παίζοντας» με αεροβόλο

Θρήνος στην Καλαμπάκα για έναν έφηβο που έχασε τη ζωή του, το βράδυ της Κυριακής, από αεροβόλο όπλο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δεκαπεντάχρονος, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, μαζί με τον δεκαεπτάχρονο και τον τρίχρονο αδερφό του «έπαιζαν» με το αεροβόλο όπλο όταν αυτό εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στο κεφάλι. Το περιστατικό σημειώθηκε στο […]

Θρήνος στην Καλαμπάκα για έναν έφηβο που έχασε τη ζωή του, το βράδυ της Κυριακής, από αεροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δεκαπεντάχρονος, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, μαζί με τον δεκαεπτάχρονο και τον τρίχρονο αδερφό του «έπαιζαν» με το αεροβόλο όπλο όταν αυτό εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στο κεφάλι.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι της οικογένειας στην Θεόπετρα Καλαμπάκας.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον δεκαπεντάχρονο στο νοσοκομείο των Τρικάλων όπου οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο το θύμα κατέληξε λίγο μετά τις 20:00.

Σήμερα αναμένεται να καταθέσουν όλα τα μέλη της οικογένειας, με την βοήθεια ειδικών παιδοψυχολόγων. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί, επίσης, η νεκροψία–νεκροτομή, μετά την ολοκλήρωση της οποίας αναμένεται να γίνει γνωστό το πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί