Έρχονται μέτρα για τα όπλα των Ελλήνων!! Τι συμβαίνει ταυτόχρονα στις ΗΠΑ, vid

Έτσι όπως έδωσαν με τα χρόνια το πρόβλημα (εγκληματικότητα), τώρα ετοιμάζονται να δώσουν και τη...«λύση».

Το ενδιαφέρον της στην οπλοκατοχή και το νομικό καθεστώς γύρω από αυτή φαίνεται να στρέφει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με «πηγαδάκια» του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη με δημοσιογράφους, η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα θα επιχειρήσει να αναθεωρήσει το πλαίσιο γύρω από την κατοχή όπλων.

Όπως σημεία ο Γιάννης Οικονόμου, σύμφωνα με ΜΜΕ, η οπλοκατοχή συμπεριλαμβάνεται στις κορυφαίες προτεραιότητες του Υπουργού του!

Υπολογίζεται πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν σε όλη τη χώρα σχεδόν 1 εκατομμύριο κυνηγετικά όπλα και χιλιάδες σκοπευτικά και ατομικής προστασίας.

Στόχος είναι το νομικό καθεστώς απόκτησης όπλων να γίνει πιο αυστηρό.

Στη νέα νομοθετική ρύθμιση θα προβλέπεται η δημιουργία μίας μεγάλης βάσης δεδομένων, μέσα στην οποία θα υπάρχουν όλα τα στοιχεία αγοράς του όπλου από τον επίδοξο κάτοχό του. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του θα είναι η διενέργεια μίας βαλλιστικής εξέτασης.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες μάλιστα θέλουν το αρμόδιο Υπουργείο να εξετάζει την παροχή ορισμένων κινήτρων στους κατόχους όπλων, προκειμένου οι τελευταίοι να δεχθούν να κατα παραδώσουν στο κράτος.

Αναρωτιόμαστε τι είδους…«κίνητρα» θα δίνουν!

Θα ακολουθήσουν άραγε το παράδειγμα των αρχών του Λος Άντζελες που υπόσχονται…δωροκάρτες σε όσους δώσουν τα όπλα τους στο κράτος;;;

Τρελό, αλλά συμβαίνει:

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί