Και πάλι στο στόχαστρο ο Κυρανάκης. Ονειρεύονται να φύγει από τη Ν.Δ.

Το διεθνιστικό λόμπι της ΝΔ ξεσπάθωσε!! Να μην υπάρχουν καν πατριωτικές φωνές που προειδοποιούν για την ισλαμοποίηση και διεθνιστικοποίηση της χώρας!

Εκτός από την επίθεση της Ντόρας στον Μπογδάνο, οι γνωστοί κύκλοι επιτέθηκαν και στον Κυρανάκη, λέγοντας ότι ετοιμάζει κόμμα. Ο Κυρανάκης δήλωσε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Γενικός χαμός λοιπόν στην Νέα Δημοκρατία, καθώς από ότι φαίνεται, το διεθνιστικό αριστερόστροφο λόμπι, έχει βαλθεί να κάνει απόλυτα διεθνιστικό το κόμμα και στο στόχαστρο μπήκαν βουλευτές όπως ο Μπογδάνος και βεβαίως ο νούμερο ένα εχθρός των διεθνιστών, ο Κυρανάκης!

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ

Σάλος έχει ξεσπάσει από δημοσίευμα ιστοσελίδας που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στην οποία αναρτήθηκε δημοσίευμα που είχε τίτλο «ο σοκαριστικός κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας», στο οποίο υπήρχαν τα ονοματεπώνυμα μαθητών σε τμήμα νηπιαγωγείου του κέντρου της πρωτεύουσας, όπου από τα 20 νήπια, μόνο 2 έχουν ελληνικά επώνυμα, με τον βουλευτή να θέλει να καταγγείλει την αυξανόμενη ισλαμοποίηση της χώρας!

Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής μαζί με ελάχιστους άλλους της ΝΔ είναι οι τελευταίοι απομείναντες του πάλαι ποτέ κεντροδεξιού χώρου του κόμματος, ο οποίος αντιστέκεται στην αριστερόστροφη πολιτική ορθότητα.

Σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ εξαπολύθηκε σφοδρή επίθεση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και γενικά η Αριστερά και η Κεντροαριστερά ζήτησαν την διαγραφή του Κ. Μπογδάνου, ενώ στο πλευρό τους, όπως λέγεται, τάχθηκαν και υψηλόβαθμα στελέχη εντός ΝΔ, που ανήκουν στην διεθνιστική πολιτική κατεύθυνση.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διέγραψε τον κ. Μπογδάνο, αλλά προειδοποίησε δια του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΝΤΟΡΑ

Την σκυτάλη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο πήρε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία προωθεί τον διεθνιστή γιο της κ. Μπακογιάννη για αρχηγό μιας αριστερόστροφης ΝΔ, αδειάζοντας με την σειρά της τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι χρειάζονται ειδικές πολιτικές ένταξης και κοινωνικής ισορροπίας στο κέντρο της Αθήνας. Μιλάμε για πολιτικές τις οποίες ακολουθούν οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο και τις οποίες είχαμε ακολουθήσει και εμείς με μεγάλη επιτυχία πριν από 15 χρόνια όταν είχαμε το μεγάλο κύμα των Αλβανών και των άλλων μεταναστών. Τώρα, από εκεί και πέρα, η τοποθέτηση του κ. Μπογδάνου ήταν ένα βαρύτατο πολιτικό και ηθικό ατόπημα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Τουλάχιστον το κατάλαβε και ζήτησε συγγνώμη» τόνισε  σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό realfm 97,8 και συμπλήρωσε «Αυτή η φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη έχει πολύ ξεκάθαρες αρχές και αξίες και μέσα σε αυτές τις αρχές και αξίες τέτοιες λογικές δεν υπάρχουν. Θέλω να είμαι πολύ ξεκάθαρη σε αυτό το θέμα».

ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΑΔΩΝΙ

Πλήρη κάλυψη στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο προσέφερε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης. «Σιγά μην τον σταυρώσουμε κιόλας», τόνισε.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΚΥΡΑΝΑΚΗ

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης διέψευσε τα ύποπτα σενάρια που δήθεν ακούγονται το τελευταίο διάστημα στα πολιτικά «πηγαδάκια» – και εντός της Βουλής – περί αποχώρησής του από τη Νέα Δημοκρατία με σκοπό την «δημιουργία νέου πολιτικού φορέα».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έγραψε στο twitter: «Γνωστοί και κατανοητοί οι λόγοι μιας ακόμη συντονισμένης επίθεσής σας. Πείτε σε όποιους σας ζήτησαν να το γράψετε, ότι δεν θα τους κάνω τη χάρη. Πάντα ήμουν, και πάντα θα είμαι Νέα Δημοκρατία».

Κληθείς να σχολιάσει την στοχευμένη φημολογία περί δήθεν δημιουργίας νέου δεξιού κόμματος από τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης αρκέστηκε να πει: «Πώς σας ήρθε αυτό».

Μετά από όλα αυτά καταλαβαίνετε, ότι κάποιοι έχουν βαλθεί να βάλουν τα “νέα” παιδιά σε μπελάδες και να τα πετάξουν εκτός Ν.Δ. ώστε να βλέπει την Ν.Δ. ο Τσίπρας και να του τρέχουν τα σάλια.

Το παιχνίδι το χοντραίνουν πολύ με τον Κυρανάκη, διότι θεωρούν ότι κάποια στιγμή στο μέλλον (μακρινό;;;) θα είναι ο αρχηγός του κόμματος, διότι έχει το LOOK που χρειάζεται για να μαζέψουν κόσμο. Έτσι όμως μένει στην άκρη ο Μπακογιάννης (γιός της Ντόρας), που δεν φαίνεται να το έχει και τόσο με την κεντροδεξιά, αφού οι δηλώσεις του πολλές φορές παραπέμπουν αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Άδωνις από την άλλη μεριά, που όπως και να έχει ξέρει τι θα πει πατριωτικός χώρος, προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, στηρίζοντας αυτούς που δέχονται τις επιθέσεις των παραπάνω κύκλων, παίζοντας πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού όντας πρωτοκλασάτος υπουργός πρέπει να ακολουθεί τη γραμμή του κόμματος.

Ίσως ένα μπαμ δεν είναι μακριά, αφού ο κόσμος έχει ήδη σοβαρά προβλήματα και αναγκαστικά η γραμμή της κυβέρνησης δείχνει να προωθεί το τέλος της πανδημίας. Το οικονομικό χάος όμως δεν είναι μακριά και βαδίζουμε πάνω σε μία πολύ λεπτή γραμμή, δεξιά και αριστερά της οποίας, υπάρχει οικονομικό και κοινωνικό χάος.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί